Men 3 1805 multimedya güncellemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kara3301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
mehmet
Araç
2022 golf 8 1.5etsi
Selamlar, servise gitmeden multimedyası güncellemesini nasıl yaparım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Forumda çok detaylı anlatımı var biraz araştırın konu açmadan

Araştırdım hocam, tek yol servis gibi duruyor oradaki konu başlıklardan. Birde konular sizin gibiler yüzünden hep saptırılmış. 9 sayfa konu var mesela ama 6 sayfası sizin verdiğiniz cevap gibi saçma sapan yerlere gitmiş. Mesela bu başlığı gördün, fikrin ve bilgin yoksa görmezden gelebilirsin. Ama bilmediğimden ve ilk sorum; eğer konu açtıysam ve bildirim düşüp sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın ama yok görüp buna zaman ayırdıysanız boş zamanınız çok demekki.

Ben o konuyu okuyarak güncelleme yaptım,birçok kişi de öyle yaptı.Okuyup anlamadıysanız belirtin yine yardımcı olan çıkar.Burada her aklına gelen konu açınca herkes için vakit kaybı.Forumda yardımlaşma esastır, şahsen çözüm bulduğum bir durumu bile mevcut konuyu bulup oraya yazıyorum..Bak bana cevap yazmak yerine araştırsaydın vaktimi tekrar çalmazdın.Aşağıdaki link te 193 nolu iletiyi okumadığına adım kadar eminim

https://www.golftutkusu.com/topic/21315-golf-8-multimedya-guncellemesi/page/13#post-413388

Geri