Araç kil uygulaması sonrası oluşan çizikler

kilecnere

Yeni Üye
İsim
Eren
Araç
Golf MK8.5
Arkadaşlar merhaba aracıma kil uygulaması yaptım, ıslak şekilde oto şampuanlı bir karışımla ıslatıp yapmama rağmen araçta ve camlarda kılcak çizikler oluştu. Bu çizikleri pasta alarak kendim geçirme şansım var mıdır? Daha önce başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Demir tozu temizliği yapmış mıydınız ?
Araç yüzeyinde olan mikro çıkıntılardan dolayı olmuştur. Pasta cila şart

Arkadaşlar merhaba aracıma kil uygulaması yaptım, ıslak şekilde oto şampuanlı bir karışımla ıslatıp yapmama rağmen araçta ve camlarda kılcak çizikler oluştu. Bu çizikleri pasta alarak kendim geçirme şansım var mıdır? Daha önce başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
kil temizliği hare bırakır hocam. kilden önce demir tozu temizliği yapmanız lazım. killerde kendi içerisinde 3 e ayrılır. yumuşak,orta,sert

bu adımları yaptıktan sonra çizik durumuna göre sırasıyla; kalın, orta, ince, hare giderici, üzerine cila atmanız lazım.

Demir tozu temizliği yapmış mıydınız ?
Araç yüzeyinde olan mikro çıkıntılardan dolayı olmuştur. Pasta cila şart
Demir tozu temizliği yapmadım hocam sadece yıkama sonrası araç şampuanlı bir su yaparak uyguladım fakat camlarda daha belirgin aracında kaportasında çizikler oluştu. Kendim pasta alıp yapsam fayda sağlar mı sence ?

Demir tozu temizliği yapmadım hocam sadece yıkama sonrası araç şampuanlı bir su yaparak uyguladım fakat camlarda daha belirgin aracında kaportasında çizikler oluştu. Kendim pasta alıp yapsam fayda sağlar mı sence ?
Camı bilmem fakat bende de kil sonrası aracın cam dışında hafif kılcal çizikler olmuştu hare giderici pasta yapınca geçmişti

Elimiz yatkınsa tecrübeniz varsa yapabilirsiniz
Ama ilk defa yapacak veya tecrübeniz yoksa
Yapmayın

Geri