Golf 7 rot balans

Alperensadic

Yeni Üye
İsim
Alperen
Araç
Golf 7 1.4 tsi
Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde

bu gün avek otomotivi aradım. 2500 tl rot 2500 tl balans fiyatı verdiler.
Balansı serviste yaptırmaya gerek yok,

dışarda en kaliteli sıfır hata ile Hunter Road Force Elite gibi bir cihaz ile balans yatırsan en fazla 1.500-1.600 tl. tutar,

Rot için 2.500 üzerinden aracın yaşına göre %20-30 zubizu indirimi uygulanır.

Upvote 0
Balansı serviste yaptırmaya gerek yok,

dışarda en kaliteli sıfır hata ile Hunter Road Force Elite gibi bir cihaz ile balans yatırsan en fazla 1.500-1.600 tl. tutar,

Rot için 2.500 üzerinden aracın yaşına göre %20-30 zubizu indirimi uygulanır.
balansta problem yok hocam rot için pazartesi günü gideceğim. her zaman rot ayarı yaptırdığım yere 4 kere gittim anca ayar tuttu ama halen mükemmel değil. aracı ilk aldığımda rot ayarını orda yaptırmıştım harika yapmıştı lastiklerimde bir problem de yok hepsi 2021 üretim lassa driveways 225-45-17

pazartesi rot ayarı yaptırdıktan sonra sonucu buraya yazacağım.

Upvote 0
balansta problem yok hocam rot için pazartesi günü gideceğim. her zaman rot ayarı yaptırdığım yere 4 kere gittim anca ayar tuttu ama halen mükemmel değil. aracı ilk aldığımda rot ayarını orda yaptırmıştım harika yapmıştı lastiklerimde bir problem de yok hepsi 2021 üretim lassa driveways 225-45-17

pazartesi rot ayarı yaptırdıktan sonra sonucu buraya yazacağım.
hocam son durum nedir

Upvote 0
Ben de merak ettim benim de rot yapılmasına rağmen tam düz konumdayken araba sağa çekiyor lastikler aynı havaları aynı simetri hastası mıyım neyim ama rahatsız ediyor

Upvote 0

Basit bir rot ayar işlemi için bile yetkili servis tercihi bana tam zıt olaylar.

Gerçi benim yorum yapmam da full mantıksız

3 falken 1 laufenn lastikle yol alan adam rot/balans işlerinden hiç bahsetmemesi lazım.

Gerçi ? Sürüş nasıl diyene?

Fıstık gibi gidiyor yolda . Sapmasız yalpalasız.

Digerleride sırayla pert oldukça

Riken , nexen takarım

ortaya karışık Falken , laufenn, riken, nexen yol tutusta son nokta

Upvote 0

Geri