Alperensadic
Yeni Üye
Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde
O fiyat muhtemelen indirim hariç fiyatıdır, aracın yaşına göre %20-30 indirim yapılıyor.2200 tl rot
2200 tl balans ücreti var avekten aldığım fiyat
Ark oto rot balans yapıyor mu?Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde
bu gün avek otomotivi aradım. 2500 tl rot 2500 tl balans fiyatı verdiler.O fiyat muhtemelen indirim hariç fiyatıdır, aracın yaşına göre %20-30 indirim yapılıyor.
Balansı serviste yaptırmaya gerek yok,bu gün avek otomotivi aradım. 2500 tl rot 2500 tl balans fiyatı verdiler.
balansta problem yok hocam rot için pazartesi günü gideceğim. her zaman rot ayarı yaptırdığım yere 4 kere gittim anca ayar tuttu ama halen mükemmel değil. aracı ilk aldığımda rot ayarını orda yaptırmıştım harika yapmıştı lastiklerimde bir problem de yok hepsi 2021 üretim lassa driveways 225-45-17Balansı serviste yaptırmaya gerek yok,
dışarda en kaliteli sıfır hata ile Hunter Road Force Elite gibi bir cihaz ile balans yatırsan en fazla 1.500-1.600 tl. tutar,
Rot için 2.500 üzerinden aracın yaşına göre %20-30 zubizu indirimi uygulanır.
Randevu aldım uygulamadan kimse aramadı yapıyolar muhtemelenArk oto rot balans yapıyor mu?
dışarıdan biryerle anlaşmalı olmasınlardaRandevu aldım uygulamadan kimse aramadı yapıyolar muhtemelen
hocam son durum nedirbalansta problem yok hocam rot için pazartesi günü gideceğim. her zaman rot ayarı yaptırdığım yere 4 kere gittim anca ayar tuttu ama halen mükemmel değil. aracı ilk aldığımda rot ayarını orda yaptırmıştım harika yapmıştı lastiklerimde bir problem de yok hepsi 2021 üretim lassa driveways 225-45-17
pazartesi rot ayarı yaptırdıktan sonra sonucu buraya yazacağım.
gidemedim hocam başka güne kaldı.hocam son durum nedir
Yarın 9 da gideceğim bakalım ne olucakgidemedim hocam başka güne kaldı.
2021 de 50 tl ye rot balans yaptırmıştımbu gün avek otomotivi aradım. 2500 tl rot 2500 tl balans fiyatı verdiler.