Golf 7 rot balans

Alperensadic

Yeni Üye
İsim
Alperen
Araç
Golf 7 1.4 tsi
Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde

Salıncak burçlarımı değiştirdim nolur nolmaz diye rota soktum dümdüz olan direksiyonu bozdu şimdi biraz solda tutunca düz gidiyo
Yetkili servise gidin aracın en güncel dataları onlarda olur, ayrıca rot ayarı esnasında aracı bilgisayara (diagnoz cihazına) bağladıkları için direksiyon kalibrasyon yapılır,

Bu kalibrasyon sonrası direksiyon düz tuttuğunuzda sıfır hata ile dümdüz ok gibi gider araç,

Danışmana rot ayarı ve ayrıca direksiyonun düz tutunca yamuk dyin, direksiyon kalibrasyonu yaptıtmak istiyorum diye özellikle belirtin.

Rot ayarı ve direksiyon kalibrasyonu için %30 zubizu indirimi avantajından yararlanırsınız.

Upvote 0
Salıncak burçlarımı değiştirdim nolur nolmaz diye rota soktum dümdüz olan direksiyonu bozdu şimdi biraz solda tutunca düz gidiyo
rot ayarı bitince direksiyon yukarıdan düzlenir sonra da alltan tekrar ayar yapışır ama şimdi, bu yeni yetmeler ne işten anlıyor nede rot balanstan.çalışan arkalara balansa gerek yok araba önden çekişli dedi tansiyonum çıktı.sanayide usta seviyesi bu şekilde maalesef

Upvote 0
Yetkili servise gidin aracın en güncel dataları onlarda olur, ayrıca rot ayarı esnasında aracı bilgisayara (diagnoz cihazına) bağladıkları için direksiyon kalibrasyon yapılır,

Bu kalibrasyon sonrası direksiyon düz tuttuğunuzda sıfır hata ile dümdüz ok gibi gider araç,

Danışmana rot ayarı ve ayrıca direksiyonun düz tutunca yamuk dyin, direksiyon kalibrasyonu yaptıtmak istiyorum diye özellikle belirtin.

Rot ayarı ve direksiyon kalibrasyonu için %30 zubizu indirimi avantajından yararlanırsınız.

Bütün servislerde rot cihazı bulunuyor mu? Bu işleri dışarda yaptirip, müsteriye fatura ediyorlardır diye düşünüyordum.

Upvote 0
Bütün servislerde rot cihazı bulunuyor mu? Bu işleri dışarda yaptirip, müsteriye fatura ediyorlardır diye düşünüyordum.
%90 ‘nında bulunur, büyük servislerin tamamında vardır,

Zaten artık araçların tamamı elektrikli direksiyon mevcut, bu araçlarda rot ayarı ve direksiyon kalibrasyonu yapılırken bilgisayar (diagnoz cihazı) yardımı şart,

Direksiyon elektrikli olduğu için bilgisayar aracın kontrolünü devralır ve direksiyonu tam düz konuma (saat 12 konumuna getirir) sonrasında teknisyeni yönlendirerek direksiyonun kalibrasyonunu ve rot ayarının yapılması için teknisyene yardımcı olur.

Upvote 0
yakın zamanda yetkili serviste rot yaptıran var mı fiyat nedir acaba

Upvote 0
Dışarda 1.000-1.200 lira civarı ancak, yetkili servis ne kadardır diye bende merak ediyorum.

Upvote 0
Ben gecen hafta dışarda yaptırdım rot 500 seyyar balans 1000 lira dışarda fiyatlar bu şekil

Upvote 0

benim arıcamda rölantide hafif vuruntu yapıyor, 80-90 ve 120-140 arası hızlardada titreme bunun rot balans ayarıyla bir alakası olabilirmi arkadaşlar, jant ve lastikleri yeni değiştirdim rot ayarı filanda yapıldı acaba düzgün yapmadılarmı

Upvote 0

Geri