Alperensadic
Yeni Üye
Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde
Sorun nedir hocam niye yapamadılarKocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde
Salıncak burçlarımı değiştirdim nolur nolmaz diye rota soktum dümdüz olan direksiyonu bozdu şimdi biraz solda tutunca düz gidiyoSorun nedir hocam niye yapamadılar
Yetkili servise gidin aracın en güncel dataları onlarda olur, ayrıca rot ayarı esnasında aracı bilgisayara (diagnoz cihazına) bağladıkları için direksiyon kalibrasyon yapılır,Salıncak burçlarımı değiştirdim nolur nolmaz diye rota soktum dümdüz olan direksiyonu bozdu şimdi biraz solda tutunca düz gidiyo
rot ayarı bitince direksiyon yukarıdan düzlenir sonra da alltan tekrar ayar yapışır ama şimdi, bu yeni yetmeler ne işten anlıyor nede rot balanstan.çalışan arkalara balansa gerek yok araba önden çekişli dedi tansiyonum çıktı.sanayide usta seviyesi bu şekilde maalesefSalıncak burçlarımı değiştirdim nolur nolmaz diye rota soktum dümdüz olan direksiyonu bozdu şimdi biraz solda tutunca düz gidiyo
Yetkili servise gidin aracın en güncel dataları onlarda olur, ayrıca rot ayarı esnasında aracı bilgisayara (diagnoz cihazına) bağladıkları için direksiyon kalibrasyon yapılır,
Bu kalibrasyon sonrası direksiyon düz tuttuğunuzda sıfır hata ile dümdüz ok gibi gider araç,
Danışmana rot ayarı ve ayrıca direksiyonun düz tutunca yamuk dyin, direksiyon kalibrasyonu yaptıtmak istiyorum diye özellikle belirtin.
Rot ayarı ve direksiyon kalibrasyonu için %30 zubizu indirimi avantajından yararlanırsınız.
%90 ‘nında bulunur, büyük servislerin tamamında vardır,Bütün servislerde rot cihazı bulunuyor mu? Bu işleri dışarda yaptirip, müsteriye fatura ediyorlardır diye düşünüyordum.
çok teşekkürler benim aracın da rota ihtiyacı var galiba sağa çekiyor2200 tl rot
2200 tl balans ücreti var avekten aldığım fiyat