Golf 8 R modları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hadiya45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C
Bu soru çok ciddiydi, iyi fikirleri olan varsa lütfen yazsın.
Performans istiyorsanız stage 1-2 falan yapmalısınız.

Bu yazılım sonucu araba çok isinirsa intercooling takın geçin en basiti bunlar. Yazılımı rastgele yere attırmayın ama tecrübeli ve bilindik yerlere yaptırın

Genelde yazılım yapanların tanışı anlaşmalı mekanik garajlar oluyor. Yazılımcınızı seçerseniz o sizi bu uygulamaları yapan bir yere yönlendirecektir.

C

Performans istiyorsanız stage 1-2 falan yapmalısınız.

Bu yazılım sonucu araba çok isinirsa intercooling takın geçin en basiti bunlar. Yazılımı rastgele yere attırmayın ama tecrübeli ve bilindik yerlere yaptırın

Genelde yazılım yapanların tanışı anlaşmalı mekanik garajlar oluyor. Yazılımcınızı seçerseniz o sizi bu uygulamaları yapan bir yere yönlendirecektir.
Beyler araç değer kaybetsin istemiyorum belirtmiştim.

Beyler araç değer kaybetsin istemiyorum belirtmiştim.
Yazılıma girmeden yapacağınız dp gibi uygulamaların anlamı olmaz. Yazılımı ona uygun şekilde tekrar yazmaları gerekiyor. Yazılıma girerseniz de araç modifiyeli araç olur. Alıcısını bulamazsanız değeri düşmüş olur. Standart modda araç ısınmıyor diye biliyorum yazılım yapılmayacak araca büyük intercooler takmanın manası var mı bilemiyorum.
Bunları yaptığınızda Doğuş garantide elbette sorun çıkarabilir.
Hem garantiden çıkmasın hem performans artsın diye bir uygulama çok mümkün değil.
Belki daha hafif jantlar takarsınız oradan bir kazanç olur. Bi de DCC uyumlu yaylar üreten firmalar var belki yol tutuşunu iyileştirebilirsiniz.
RS3 frenleri takan kullanıcılar gördüm internette. Bunu araştırıp uygulayabilirsiniz (yine garanti konusu var biraz da ağırlık artabilir).

Bu soru çok ciddiydi, iyi fikirleri olan varsa lütfen yazsın.
Bence bu konuda instada golf R sahibi olanlara danışabilirsiniz. Turkishgolfr insta hesaplı bir golf 8R sahibi vardı çeşitli modifiyeler yapmıştı sonra sattı aracı. Burda size cevap verebilecek kişilerdense direk bu araca sahip olmuş kişiden detaylı bilgiler daha mühim.

Geri