2021 Golf 8 1.0 TSİ Impression aracımda carplay aktivasyonu yapılıyor mu? Yapan yer var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan Ankara’da yapabilecek bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapılıyor da Ankara da bu işi yapan yok mib3 leri2021 GOLF 8 1.0 TSİ IMPRESSION ARACIMDA CAR PLAY AKTİVASYONU YAPILIYOR MU? YAPAN YER VARMIDIR? KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ANKARADA YAPABİLECEK BİR YER ARIYORUM ŞİMDİDEN TŞKLER
Hocam tabiki her golf aynı özelliklere sahip değil işte o yüzden fiyat farki varGolf 8’lerde CarPlay standart geliyor diye bir söylenti duymuştum ama bazı impression araç ilan açıklamalarında CarPlay olmadığını gördüm.
Ayrıca direksiyonlara dikkat ettim, birçoğunda hız sabitleme özelliği de yok.
Benim aracımda hem CarPlay hem de hız sabitleme, hız sınırlama var. Bu araç alınırken paket mi satın alınmış oluyor demektir.
Açıkçası ben standart olarak düşünüyordum bu özellikleri.
2021 Golf 8 1.0 TSİ Impression aracımda carplay aktivasyonu yapılıyor mu? Yapan yer var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan Ankara’da yapabilecek bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam carpley i artık 3/5 bine hallediyorlarIlk gelen partide carplay yoktu. Sonraki impressionlar carplay ve hizsabitleme opsiyonuyla geldiler. 20 bin bandına orjinal lisanslama ile yapan yerler var.
O fiyatlara yapan kim var ? Bende bir iletisime geceyim.Hocam carpley i artık 3/5 bine hallediyorlar
Ankara da şu an yapan yok İstanbul’da formdan bir kaç arkadaş yapıyor konularda var
istanbuldamı arkadaş@İlker34 +90 (505) 684 08 32 ile görüş istersen yapıyor…
istanbuldamı arkadaş
nasıl bir illetse 2021 bazılarında var bazılarında yok 2022 ve sonrasında var yani ilk üretimde koymamışlar sonrası hepsinde var çok acaip bir durum servis bile yapamıyor
İlker bey, işinde uzman ve güvenilir biri. Olmayacak bir şeye olur demez. Gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.@İlker34 +90 (505) 684 08 32 ile görüş istersen yapıyor…
nerde bu paraya yapan varsa hemen yaptırayım.Hocam carpley i artık 3/5 bine hallediyorlar
Ankara da şu an yapan yok İstanbul’da formdan bir kaç arkadaş yapıyor konularda var