nerde bu paraya yapan varsa hemen yaptırayım.
Araç nedir…
Demiştim lakin daha önce cevaplamışım pardon…
nerde bu paraya yapan varsa hemen yaptırayım.
Hocam formdan yapan arkadaşlar var formda bıraz araştırma yaparsan soruyun cevabını bulabılırsınnerde bu paraya yapan varsa hemen yaptırayım.
Hocam formdan yapan arkadaşlar var formda bıraz araştırma yaparsan soruyun cevabını bulabılırsın
Carpley olmayan mib2 ler için o fıyat örnek 824C gıbı
ben olsam car play cihaz alırım typc çıkışlı sigara kutusu kadar ekstra olarak video yansıtma vs vs de oluyor daha verimli olurMerhabalar ben de bu konuda muzdaribim 2021 model arabada heleki golfte carplay olmamasi komedi yetkili servis 22k fiyat verdi disaridan bir yere sordum 18k dedi bu fiyatin altina halledebilen varsa bilgilerini rica ederim
Merhabalar cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz için hizlica arastiriyorumben olsam car play cihaz alırım typc çıkışlı sigara kutusu kadar ekstra olarak video yansıtma vs vs de oluyor daha verimli olur
https://www.vag-market.com/urun/kablosuz-carplay/
araştırın derim benim böyle bir sorunum olsa alacağım tek cihaz
hem bu sayede kablosuz kullanırsınız normalde golf 8 de car play orjinal kablo takılı çalışıyor buda avantajı
Malesef linkte de yaziyor urun carplay ozelligi degil var olan carplay ozelliginin kablosuz kullanilmasina yonelikMerhabalar cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz için hizlica arastiriyorum
Buna benzer ürünler var diye biliyorum örnek attımMalesef linkte de yaziyor urun carplay ozelligi degil var olan carplay ozelliginin kablosuz kullanilmasina yonelik
HANGİ SERVİS yer neresi ben ankara doğuşa sordum yapamayız dedi. olmuyor dedi geçiştirdi.Merhabalar ben de bu konuda muzdaribim 2021 model arabada heleki golfte carplay olmamasi komedi yetkili servis 22k fiyat verdi disaridan bir yere sordum 18k dedi bu fiyatin altina halledebilen varsa bilgilerini rica ederim
bi arkadaş bu işi yapan ai boxla çalıştırır dedi ama öyle bir cihazın özelliklerine bakıyorum araçta car play varsa kablosuz olarak olur dedi.bende sıkıldım artık bıraktım ararştırmayı telefondan bakıyorm.Bu ürünler aracın mevcut CarPlay ine bağlı olarak çalışır eğer araçta açık değilse çalışmaz maalesef.
car play yok zaten aracımdaHocam formdan yapan arkadaşlar var formda bıraz araştırma yaparsan soruyun cevabını bulabılırsın
Carpley olmayan mib2 ler için o fıyat örnek 824C gıbı
İstanbul kartal dogus otoHANGİ SERVİS yer neresi ben ankara doğuşa sordum yapamayız dedi. olmuyor dedi geçiştirdi.
Ai box CarPlay i kullanıyor CarPlay açık değilse çalışmaz zaten o kutuyu bi telefon gibi görüp çalışıyor yani ona bağlanırsa telefonunuzada bağlanır zaten. Ama açık olmadığı için maalesef çalışmaz.bi arkadaş bu işi yapan ai boxla çalıştırır dedi ama öyle bir cihazın özelliklerine bakıyorum araçta car play varsa kablosuz olarak olur dedi.bende sıkıldım artık bıraktım ararştırmayı telefondan bakıyorm.