Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şu yazıyı siyah ve ya beyaz olarak değiştirmeseniz... Bende son kısımlar okunmuyor siyah olduğu için. Siyah üstüne siyah biniyor.

Konuya gelirsek, 0176 olan en yeni sanırım. Benimki ilk satılan partiden ve daha büyük bi sayıydı.

Anlık tüketim menüden açılınca tekrar geliyor diyenler vardı. Sağ ve sol kutucukta en aşağıda ayarlarda hangi seçenekler gözüksün gibi bı ekran var. Ordan açılınca geri geldiği yazılmıştı foruma.
Bende de gitti yazılım sonrası anlık tuketim serbest sürüş modu

Şu yazıyı siyah ve ya beyaz olarak değiştirmeseniz... Bende son kısımlar okunmuyor siyah olduğu için. Siyah üstüne siyah biniyor.

Konuya gelirsek, 0176 olan en yeni sanırım. Benimki ilk satılan partiden ve daha büyük bi sayıydı.

Anlık tüketim menüden açılınca tekrar geliyor diyenler vardı. Sağ ve sol kutucukta en aşağıda ayarlarda hangi seçenekler gözüksün gibi bı ekran var. Ordan açılınca geri geldiği yazılmıştı foruma.

Hocam mobilden tarayıcıdan yazmıştım. Renk seçmedim, renk ayarladığını bile bilmiyordum kusura bakmayın. Nereye bakmam lazım düzeltebilmek için?

Ekran görüntüsü de ekledim. Ben de hepsi normal renkte ve renk ayarı vs yok.

Screenshot_20260114_143457_Samsung Internet.jpg

arkadaşlarım multimedia unitesi farklı kadranın unitesi farklı. yazılımları da farklı dashboard uniteyi göremezsiniz

Bende de gitti yazılım sonrası anlık tuketim serbest sürüş modu
Dediğim yere baktınız mı? Kutucuk ayarlarında tikli olması gerekiyor, tikli değilse gözükmüyor.
Hocam mobilden tarayıcıdan yazmıştım. Renk seçmedim, renk ayarladığını bile bilmiyordum kusura bakmayın. Nereye bakmam lazım düzeltebilmek için?

Ekran görüntüsü de ekledim. Ben de hepsi normal renkte ve renk ayarı vs yok.

Screenshot_20260114_143457_Samsung Internet.jpg
Screenshot_2026-01-14-14-46-38-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Bende böyle hocam ya, yanlışlıkla renkle oynuyor olabilir misiniz

Dediğim yere baktınız mı? Kutucuk ayarlarında tikli olması gerekiyor, tikli değilse gözükmüyor.

Screenshot_2026-01-14-14-46-38-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Bende böyle hocam ya, yanlışlıkla renkle oynuyor olabilir misiniz

Yok hocam. Hatta karanlık moda aldım ben de bakmak için bende normal görünüyor. Renk ayar yerini buldum ama onu da ilk kez görüyorum. Yine de bilen varsa söylerse düzeltirim.

Screenshot_20260114_145138_Samsung Internet.jpg

1768391754408.png
pc de de yarısı bozulmus. siz dandroidin kurbanı oldunuz sanırım :D

Evet beni de güncelleme geldiğine dair aradılar daha önce sorun yaşadığım için gidip geldiğimden dolayı sanırım. Son zamanlarda araba ilk çalıştırdığımda ayağımı frenden kaldırıyorum araba hareket etmiyor (auto hold kapalı) azıcık gaz verdiğimde zorlanıp sonra birden bir şey kırılıyormuş gibi bir ses gelip araba hareket ediyor bu normal midir karşılaşan var mı?
Eğer arabayı yıkayıp biraktiysaniz ya da sulu ortamdan çıkınca bir gün sonra otoparktan çıktığınızda balata diske yapıştığı için önce bırakmıyor sonra siz gaza basınca bu sesle birlikte araba hareket ediyor.

Geri