İşte zaten değiştireceksin ya bir şey olursa da bir şey olmazben discovery pro mib3 takacağım için
denememe gerek yok bence sen bir dene korkma
birşey olmaz…
Vallaha ya muhtemelen güncelleme bile yapmaz ama kapanacak sistem falan diyor popişim yemedihale bak güncellemeye korkar olduk
İşte zaten değiştireceksin ya bir şey olursa da bir şey olmaz
Vallaha ya muhtemelen güncelleme bile yapmaz ama kapanacak sistem falan diyor popişim yemedi
Bence de yapmaz ama yaparsa da onu bekleyecek vaktim yok zaten şuan yanımda da değil araba.korkma bu kadar cesaretli ol
bize örnek ol
bu arada hiç bir işlem yapmaz
![]()
ben ne olursa olsun çat diye basıcam dönünceİşte zaten değiştireceksin ya bir şey olursa da bir şey olmaz
Vallaha ya muhtemelen güncelleme bile yapmaz ama kapanacak sistem falan diyor popişim yemedi
Valla benim malım kıymetliben ne olursa olsun çat diye basıcam dönünce
![]()
cuma akşamValla benim malım kıymetli. Ne zaman döneceksiniz merakta bırakmayın bizi
Mavi kare tuşuna basılı tutun. Bir işlem yaparsa sonuçları burdan paylaşın vallaha merak içindeyimGüncelleme ekranını bulamadım tam olarak nereden giriliyor
Servis için yapılmış bir mod o zaman. Bizlik bir şey yok gibi. Devam ettiniz mi güncelleme ekranına yoksa bıraktınız mi burda
ekrandan gördüğüm kadarıyla bu iş bizlik değil gibiO sekmede update kısmına bastım 2 tane seçenek çıktı anlamadığım içinde devam etmedim orada bıraktım
Evet o update kısmından devam edince ne olur o işte sizdeekrandan gördüğüm kadarıyla bu iş bizlik değil gibi
@EmirDumanEvet o update kısmından devam edince ne olur o işte sizde![]()