Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Teşekkür ederim, uygun vakitte aracı bırakacağım. Bu linki de servis danışmanına göstererek biraz ısrarcı olacağım sanırım.

Aracı bırakmadan önce servis danışmanını arayıp araç istemelisin, araç hazırlanınca şu gün gelin denince gidersin değiş tokuşa, aracı bırakıp istersen zor araç yok derler…

Ana ekranda alt tarafta kare şeklindeki tuşa uzunca basınca resimdeki menü çıkıyor. Acaba diyorum biz kendimiz güncelleme yapabiliyor muyuz. Telefon interneti az olduğu için denemedim.

Ekli dosyalar

• IMG_0050.jpeg
    IMG_0050.jpeg
    206.9 KB · Görüntüleme: 56
Ana ekranda alt tarafta kare şeklindeki tuşa uzunca basınca resimdeki menü çıkıyor. Acaba diyorum biz kendimiz güncelleme yapabiliyor muyuz. Telefon interneti az olduğu için denemedim.
belki radyo günceller
sistem güncellemesi olacağını hiç sanmam

Kurcaladınız mi bastınız mi ne var o bölümlerde

Kurcalamadım. Olurda güncelleme yaparsa internetim yeterli değildi.

Kurcaladınız mi bastınız mi ne var o bölümlerde
@Brk34
Şu an şehir dışındayım, araç şirket aracı olduğu için deneme şansım malesef ki yok ama bu güncellemenin neyle ilgili olduğunu aşırı merak ediyorum.

Araçla doğrudan ilgili olmadığını (sensör/vs vs ) düşünsem de, neyi güncelleyeceğini gerçekten çok merak ettim.

Sizin deneme şansınız olursa, bilgi verebilir misiniz rica etsem?

@Brk34
Şu an şehir dışındayım, araç şirket aracı olduğu için deneme şansım malesef ki yok ama bu güncellemenin neyle ilgili olduğunu aşırı merak ediyorum.

Araçla doğrudan ilgili olmadığını (sensör/vs vs ) düşünsem de, neyi güncelleyeceğini gerçekten çok merak ettim.

Sizin deneme şansınız olursa, bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Akşam 7.30 gibi evdeyim akşama kalır sorun yok dersen bakarım hocam.

Akşam 7.30 gibi evdeyim akşama kalır sorun yok dersen bakarım hocam.
😂 teşekkür ederim acil değil yarında olur cumada yapabilirsen diye dedim şart değil
Ben hiç bir işlev olmayacağını düşünüyorum

😂 teşekkür ederim acil değil yarında olur cumada yapabilirsen diye dedim şart değil
Ben hiç bir işlev olmayacağını düşünüyorum
Arabayı kullanmak zorundayım şuan kapanırsa açılmazsa falan kısacası bi yerim yemedi bu tuşa basmaya🤣. Artık siz denersiniz ben basmam bu tuşa😃.

@metinkar üstat sen biliyor musun nedir bu
IMG20250910192338.jpg

Son düzenleme:
Arabayı kullanmak zorundayım şuan kapanırsa açılmazsa falan kısacası bi yerim yemedi bu tuşa basmaya🤣. Artık siz denersiniz ben basmam bu tuşa😃.

@metinkar üstat sen biliyor musun nedir bu
IMG20250910192338.jpg

Yeni gördüm bas güncelle:) bakalım ne dicek…

Yeni gördüm bas güncelle:) bakalım ne dicek…
Kullanamayacaksın arabayı diyor. Evden uzakta yolda kalmayalım sonra 😂. Şimdi sistemi kapar yüksek boyutta bi dosya indirmeyi dener falan aman gerek yok.

Bu tuşa ilk basmak isteyen buyursun hodri meydan😁. Benim popiş bu tuşa basmaya yemez. İlk kim basacak hadi bakalım

Kullanamayacaksın arabayı diyor. Evden uzakta yolda kalmayalım sonra 😂. Şimdi sistemi kapar yüksek boyutta bi dosya indirmeyi dener falan aman gerek yok.

Bu tuşa ilk basmak isteyen buyursun hodri meydan😁. Benim popiş bu tuşa basmaya yemez. İlk kim basacak hadi bakalım
Hayda 😂😂😂 çok değişik haklısın şuan 🙈😂

Geri