Arkadaşlar bir şey sorucam bu 8.5 impressionda kadran ekleniyor mu? Bi arkadaş var demişti gti kadran ama birkaç elektrikçiye sordum impressionda olmuyor dedi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
26.07 Cumartesi günü 2024 Golf aracımı ilk bakımına Doğuş Maslak'a götürdüm yazılımın sadece Passat ve Tiguan'a çıktığını söylediler.
Sanayi tarafından açık garaja giriş yapılıyor tabelalar var garaj içinde satış tarafında değil.Doğuş Maslakta bakım için servise giriş nerede tam olarak garaj içinden mi yoksa satış tarafına gittiğiniz açık alan mı bende gidicem yeri bilmiyorum…
Sanayi tarafından açık garaja giriş yapılıyor tabelalar var garaj içinde satış tarafında değil.
Ender dediğiniz nere hocam yetkili servis midirEnderin bir postunda trafik tabela okumasini duzelttigini gordum. Ben olsam oraya giderim.
Ender dediğiniz nere hocam yetkili servis midir
Şöyle bir fiyatlarına baktım da dehşet yüksek firmaYapılan işleme göre yetkili servisin de danıştığı ve işlem yaptırdığı yerdir…
https://enderelektronik.com.tr/iletisim/
Şöyle bir fiyatlarına baktım da dehşet yüksek firma
metin hocam esenyurt doğuşun servisini tavsiye ederim, selamlar...Doğuş Maslakta bakım için servise giriş nerede tam olarak garaj içinden mi yoksa satış tarafına gittiğiniz açık alan mı bende gidicem yeri bilmiyorum…
metin hocam esenyurt doğuşun servisini tavsiye ederim, selamlar...