3 4 yildir yazilim sorunlarini duzeltemeyen volsvagenler doluyken ortalikta 2 yil garanti bittikten sonra dogus sizin aracinizin garantisi bitti ne haliniz varsa gorun der mi acaba.
Cevabi hepimiz biliyoruz . Tabi ki der. Ya da der ki sizin aracinizda kadran bozuk, multimedya bozuk su sensor bozuk, bcm bozuk su bozuk bu bozuk . Bozuk parcalari dogus 2 yil garanti bitince hemencik buluyor.
Sene 2017 . 3 yasinda arac. 2 yil garanti suresince arka taraftan trim sesi geliyor diyorum. Hic sorun bulamadilar. 4 bakimda arka taraftan trim sesi geliyor dedim. Bana bir liste hazirlamislar kilit, kilit mekanizmasi, o, bu ,su derken bir sayfa degisecek parca yazmislar. Onay verirseniz degisecez garanti karsilamiyor. O sene yetkili servisteki son bakim oldu benim icin. Simdi 3 4 ayda bir yagliyorum geciyor ses.
Diyecegim o ki tiguan olsun,passat olsun golf 8,5 olsun . Hepsinde tuhaf tuhaf yazilim sorunlari ve duzeltilemeyen yazilim sorunlari var. Duzeltilenlerin karsiliginda giden veya verilmeyen ozellikler var. Zor is hic ugrasamam.