Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Baktım şimdi ama bende yok.

Arkadaşın paylaştığı iki sistem bilgisinden birinci resimle aynı sistem bilgisi ama bende o kadran yok.

Yazılım güncellemesi aldık.Farklılık göstermesinin sebebi nedir acaba

Benim araçta var bilgi eklediğim fotoğrafta servise sorabilirsiniz…

Benim ekrandaki verilerde aynı bundan.

Bende yok belirtilen kadrandan.

Önümüzdeki hafta servise bırakacağım.
Kablosuz şarj enteresan çalışıyor.
Medya sekmesi açıkken kablosuz şarj çalışmıyor radyoya geçip koyduğumda çalışıyor.

Bu üstteki ilk ekran ile aynı benim bnde yok kadran

Bir başka konu ise bu arabalarda navigasyon yok. Navigasyon veri tabnı var ama

aynı ise olmamasını ancak servis cevaplayabilir herhalde…

Navigasyonu Ender Elektronik online yetki ise açıyor… yaptıracağım fiyat göndermelerini bekliyorum…

Aslında bahsedilen kadran impression paket araçlarımızda olan klasik kadran. Boş pakette olan kadran üst paketlerde olmadığı için VW yazılımla eklemek istemiş. Fark olarak sadece sağ ve sol bilgilendirmeler kare şekilde dizayn edilmiş birazda yazılarda font farkı var tabii..

Ekli dosyalar

• IMG_1103.png
    IMG_1103.png
    509.1 KB · Görüntüleme: 41
kontrol ettim, yeni bir kadran ekli değil şu anda bende
Bende de yok arkadaşlar.
Güncelleme farkı neden oluyor acaba.
Aslında burada güncelleme alınan tarihte önemli acaba sonra yapanlardan kaldırıldımı yada yeni bir güncelleme geldide önce gidenler de olmadımı

geçen cuma periodik bakım için aracı bıraktım yazılım güncellemesi istedim tamam dediler bakımdan alırken akşamüstü yetkili bilgilendirdi yazılım yapılmadığını tanımlı yazılım olmadığını söyledi . tartışma noktasına geldi vs uzatmayayım doğuş otoyla görüşmüşler yazılım tanımlanıp yazılım atılacağını söylediler haftasonu araya girdiği için bi ikame araç verdiler. bugün teslim aldım güncel yazılım atıldı diyorlar fakat yazılım güncellemesi sonrası burda belirtilen göze çarpan değişiklikler yakıt göstergesi ve tüketim bilgisi 2 silindir bilgisi hala aynı duruyor bende. yazılım attık diye benimi yediler acaba😆
yazılım yapılması sonrası 1 defa daha çalışmama durumu yaşadım. bu konuyla ilgili 444 8 924 ile görüşüp yazılım yapılmadan tarafıma yapıldı demelerinden şüphelendiğimi belirttim (göze çarpan değişiklikler yakıt göstergesi ve tüketim bilgisi 2 silindir bilgisi serbest sürüş bilgisi aynı değişmedi) teyit etmelerini istedim. bununla ilgili 3 farklı kişi aradı üçünede durumu özetledim. bugün doğuş otodan aradılar aracıma yapılması gereken güncel yazılım bulunduğunu söylediler servis randevusu aldım yarın bırakacağım.

güncelleme yapan arkadaşlar güncelleme yapatıktan sonraki durumla ilgili detaylı paylaşım yaparsa çok sevinirim.

Ben yakın zamanda yaptım. Yakıt göstergesi değişti, 2 silindir modu kalktı, anlık yakıt tüketimi kalktı. Bazı arkadaşlara 3. bir kadran gelmiş, bana bu gelmedi mesela. Diğer sorunları güncellemeden sonra yaşamadım. Sizde güncelleme yapınca 3. kadranın gelip gelmediğini yazarsanız sevinirim. Bakıma gidince yaptırayım.

Yavvv arkadaşlar

Golf 8 sorunlu golf 8,5 sorunlu yazılımsal errorları var falan diye yazılıp duruluyordu.

Bir kişi aracımda bu sorunlar vardı yazılımdan sonra turp gibi oldu diyen yok mu ?

Eger yoksa ?

Yazılım falan aracınızı 10 gün servis önünde ağaca baglatmayın yazıktır.

Boş işlerin boş distrübütörü dogusun yalandan yazılım deneylerine alet olmayın

Global ilaç sektöründe yeni bir ilaç keşfedildiginde ilacın etkileri önce hayvanlar üzerinde birde para karşılığı gönüllü insanlar üzerinde test edilir. (ilacın ölümcül etkileri ile Mefta olan olur. Hayatta kalan kalır ödenegini alır gecimini saglar (bu kisiler genelde afrika ve uzak dogudan gönüllü olurlar)

3 lü kadran geldi ! İyi güzel oldu

Sorunlar errorlar ne oldu abicim ?

Bu adamlar deneysel birseyler deniyorlar? (Karbon Salınım ? vs.svs)

Alet olmayın böyle şeylere

Anlık tüketim niye kalktı
2 silindir modu niye kalktı?

Bu ikiside anlık karbon salınımı hesaplarını ele veren parametreler .

Belkide bu yüzden kalktı

arkadaş yazmış zaten tekrar yaşamadım diye. sen neyin derdindesin arkadaşım. derdimiz güncel yazılımı atmak. sen 8.5 al marş almama problemi yaşa ve öyle bekle denek olma😆

Enderin bir postunda trafik tabela okumasini duzelttigini gordum. Ben olsam oraya giderim.

Geri