Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nasıl yani temas etmek pile zarar mı
yok öyle birşey; çok olsa parmağınızın izi çıkar.
3.3 volt gerilimden bahsediyoruz, parmaklarınızın direnci kilo-ohmlar seviyesindedir.
elinizi tuzlu suya batırıp 1 ay tutsanız ancak azalır pilin enerjisi :)

illa dokunmayayım birşeye diyorsanız yağlı ellerle halojen ampullere dokunmayın. hem camı kirlenmesin hem de yağlı yüzeyden ısı tahliyesi daha zor olur; ampulün ömrü biraz kısalabilir.

cr2032 pil konusunda da bilindik markaları tercih edin. düşük sıcaklıklarda gerilim düşümü daha az olur. böyle gerilim eşiği hassas cihazlarda daha sorunsuz kullanırsınız.
maxell (sahtesi çok, sahtesinde yazılar preslidir), varta, murata, GP, reneta, panasonic, duracell

Pillerin + ve – kutuplarına parmakla dokunmak pili bitirmez, enerjisini azaltmaz…
Zaten bitirseydi, marketteki pil reyonuna giren herkes kapıdan çıkana kadar 3 volt eksilmiş olurdu.
Mümkün değil bu.

Hatta isteyen deneyebilir:
Parmağını değdir, akım ölçer bağla,
pilde tık yok

Merhaba, yorumların bir kısmını okudum ama tam fikir edinemedim, yazılım güncellemesinden sonra bayiden 0 olarak satılan araçlarda, yazılım güncel geliyor mu, güncelse yazılım öncesinde satın alan kişilerde görüldüğü kadar hata ile karşılaşan biri var mıdır
evet 2025 araçlar yazılım güncel geliyor ekrandan anlarsınız zaten. en alttaki klima kontrol düğmeleri koltuk ısıtmanın yanlarındaki özellikle 3e3 6 tane fonksiyon oluyor eskilerde 2ye2 4 tane gelmiş. ben 2024 model life satın aldım yazılım yaptırmadan fabrika çıkışlı yazılımla 1 sene sorunsuz bindim. son 2 aydır araçta 20 günde bir marş almama sorunu yaşıyorum. bayide getir 4 5 gün kalsın bakalım aracına göre yazılım atarız ya da atmayız işte çözüme bakarız dediler şimdilik bekliyorum. kumanda pilinin zayıf olmasından ötürü diye düşündüm pili yeniledim bakalım böyle deneyeceğim yine çalışmazsa bu sefer ne olursa olsun gidip bu sorunu çözmek içim aracı bırakacağım. bu şekilde soru işaretleriyle araca binilmez. örnek veriyorum sattığım sırada araç çalışmasa alacak kişiye ne anlatacağım adam 2 milyon para verdiği araç çalışmazsa hayırdır der yani

evet 2025 araçlar yazılım güncel geliyor ekrandan anlarsınız zaten. en alttaki klima kontrol düğmeleri koltuk ısıtmanın yanlarındaki özellikle 3e3 6 tane fonksiyon oluyor eskilerde 2ye2 4 tane gelmiş. ben 2024 model life satın aldım yazılım yaptırmadan fabrika çıkışlı yazılımla 1 sene sorunsuz bindim. son 2 aydır araçta 20 günde bir marş almama sorunu yaşıyorum. bayide getir 4 5 gün kalsın bakalım aracına göre yazılım atarız ya da atmayız işte çözüme bakarız dediler şimdilik bekliyorum. kumanda pilinin zayıf olmasından ötürü diye düşündüm pili yeniledim bakalım böyle deneyeceğim yine çalışmazsa bu sefer ne olursa olsun gidip bu sorunu çözmek içim aracı bırakacağım. bu şekilde soru işaretleriyle araca binilmez. örnek veriyorum sattığım sırada araç çalışmasa alacak kişiye ne anlatacağım adam 2 milyon para verdiği araç çalışmazsa hayırdır der yani
Katılıyorum, ben de yarın bayiye gideceğim gitmeden önce aradım özellikle yazılım konusunu sordum o sorunlar geçen senenin araçlarında yaşanıyordu, artık yaşanmıyor dediler, insan emin olmak da istiyor dediğiniz gibi 2m civarı para şahsım adına az değil

Arkadaşlar selamlar , foruma yeni katıldım.

2025 Kasım ayında Golf 8.5 116 hp life etsi aldım...

Araba 15 km hıza çıkınca kapıları otomatik kitliyor...Bir süre sonra yoldan birini almak için durduğum zaman dışarıdan kapı açılmıyor illaha içeriden merkezi kiliti açmak gerekiyor her seferinde...
Bunu iptal etmek için ne yapmalıyım...Yani aracımı durdurunca , biri arabaya binerken dışarıdan kapılar hemen açılsın...

Teşekkürler...

Araba 15 km hıza çıkınca kapıları otomatik kitliyor...Bir süre sonra yoldan birini almak için durduğum zaman dışarıdan kapı açılmıyor illaha içeriden merkezi kiliti açmak gerekiyor her seferinde...
Bunu iptal etmek için ne yapmalıyım...Yani aracımı durdurunca , biri arabaya binerken dışarıdan kapılar hemen açılsın...

Teşekkürler...
Aracınız hayırlı olsun Kapıların otomatik kilitlenmesini multimedyadan kapatabiliyorsunuz tam yerini hatırlamıyorum ama araç görselinin olduğu sekmede

Teşekkürler...
hocam trafikte durduğunuzda kapılarınız dışarıdan rahatça açılabilir olması bir güvenlik sorunudur. yarın öbür gün bir manyağın salça olup olmayacağını bilemezsiniz. eğer taksi yapmıyorsanız, arada sırada birilerini yoldan alıyorsanız, solda bir tane düğmeye basmak sizi üşendirmesin. Güvenlik önce gelir, bana kalırsa olduğu gibi bırakın.

Arkadaşlar bugün sevisten aracımı aldım. yazılım attıklarını söylediler. Güncel yazılımmış. İlgilenenler için foroğrafını ekliyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-12-13 at 22.26.27.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-13 at 22.26.27.jpeg
    72.6 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar bugün sevisten aracımı aldım. yazılım attıklarını söylediler. Güncel yazılımmış. İlgilenenler için foroğrafını ekliyorum.
bu multimedia yazılımıdır. araçta 20 ye yakın kontrol unitesi var. hangi üniteye güncelleme yapıldı? multimedia sürümünden anlayamayız

Bu yeni bir yazılım değil…

87# mesajda benim aracın bilgileri var aynısı…

bu multimedia yazılımıdır. araçta 20 ye yakın kontrol unitesi var. hangi üniteye güncelleme yapıldı? multimedia sürümünden anlayamayız
Evet haklısınız ama bakabileceğim başka biryer bilmiyorum. Tek söyledikleri yeni yazılım güncellemesi olduğu ve aracın güncellendiği. Eğer bakabileceğim bir yer varsa yardımcı olmak isterim.

Geri