Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cempro

Üye
İsim
cem
Araç
Golf 8.5
Doğuş Oto Ankara'dan teyit ettim. 2024 model ve sonrası makyajlı kasa (mk8.5) araçlar için yazılım güncellemesi gelmiş. Şasi no'dan kontrol sağlanıp çağırıyorlar.

Güncelleme yaptıran oldu ise tespitlerini paylaşırsa memnun olurum.

Doğuş Oto Ankara'dan teyit ettim. 2024 model ve sonrası makyajlı kasa (mk8.5) araçlar için yazılım güncellemesi gelmiş. Şasi no'dan kontrol sağlanıp çağırıyorlar.

Güncelleme yaptıran oldu ise tespitlerini paylaşırsa memnun olurum.
Makyajlı kasası olan herkesi çağıracaklar mıymış? Yoksa sorun olursa mı güncelleme yapılacak.

Daha önce de ufak bı güncelleme vardı ama sorun olmadan yapmiyorlardi

İçeriği servis danışmanı da tam bilmiyor.
Şasi ile kontrol sağlıyorlar, uygunsa getirin yapalım diyorlar.
Ben de kısıtlı bilgiye sahibim.

Bir kaç YouTube videosunda ve sahibindendeki ilanda life paket araçlarda aşağıdaki kadrandan gördüm. Güncelleme ile hayalet ekrana yeni bir kadran gelebilir.

Ekli dosyalar

• IMG_3748.jpeg
    IMG_3748.jpeg
    236.6 KB · Görüntüleme: 111
Gecenlerde forum üyesi @Kartal1903 ün impression 8,5 aracına bindim. Aracı 6500km civarında (kasım 2024 çıkışlı)

Henüz km az ama sıfır trim sesi , tok kullanım , parazitsiz akan bir sürüşü var.

Aracında şu ana kadar

Sadece 1 kere klima yönlendirme ikonlarının kaybolması durumu oldugunu söyledi. (Ertesi sabah kendi kendine düzelmiş.

Bunun dışında aracta error durumu yok.

Ben olsam yazılım güncellemesine gitmezdim

Gecenlerde forum üyesi @Kartal1903 ün impression 8,5 aracına bindim. Aracı 6500km civarında (kasım 2024 çıkışlı)

Henüz km az ama sıfır trim sesi , tok kullanım , parazitsiz akan bir sürüşü var.

Aracında şu ana kadar

Sadece 1 kere klima yönlendirme ikonlarının kaybolması durumu oldugunu söyledi. (Ertesi sabah kendi kendine düzelmiş.

Bunun dışında aracta error durumu yok.

Ben olsam yazılım güncellemesine gitmezdim
Klima sorunu 2 kere yaşadım.

Ekranın üst ve altındaki kısa yol atamaları kendi kendine 2-3 kez gitti.

Trim sesi asfalt olmayan mıcırlı yollarda geliyor. Yolcu ön kapı tarafından geliyor.

Start stopum asla devreye girmiyor.

Bunlar küçük sorunlar ama yine de eklemek istedim. Yine olsa yine alırdım
Bir kaç YouTube videosunda ve sahibindendeki ilanda life paket araçlarda aşağıdaki kadrandan gördüm. Güncelleme ile hayalet ekrana yeni bir kadran gelebilir.
İmpression a hız ile devir kadranı aynı anda koysalardı ölürlerdi herhalde. Niye koymadılarsa

Evet beni de güncelleme geldiğine dair aradılar daha önce sorun yaşadığım için gidip geldiğimden dolayı sanırım. Son zamanlarda araba ilk çalıştırdığımda ayağımı frenden kaldırıyorum araba hareket etmiyor (auto hold kapalı) azıcık gaz verdiğimde zorlanıp sonra birden bir şey kırılıyormuş gibi bir ses gelip araba hareket ediyor bu normal midir karşılaşan var mı?

Evet beni de güncelleme geldiğine dair aradılar daha önce sorun yaşadığım için gidip geldiğimden dolayı sanırım. Son zamanlarda araba ilk çalıştırdığımda ayağımı frenden kaldırıyorum araba hareket etmiyor (auto hold kapalı) azıcık gaz verdiğimde zorlanıp sonra birden bir şey kırılıyormuş gibi bir ses gelip araba hareket ediyor bu normal midir karşılaşan var mı?
İlginç, olmaması lazım. El frenini indirdiğiniz halde di mi?

Alakası var mı bilmem 1 kere bende elimle el freni indirme rağmen inmemişti. Ne ses gelmişti ne araba gidiyordu ama el freni ışığı da sönmüştü. Olabilir mi öyle bir şey. El freni salmamis olabilir mi ilk başta sonradan salmıştır belki

İlginç, olmaması lazım. El frenini indirdiğiniz halde di mi?
Evet vites N konumu el frenini indiriyorum r ye alıyorum ayağımı frenden çekiyorum araba gitmiyor hafif gaz veriyorum araba zorlanıyor sonra şak diye bir ses gelip hareket ediyor 3 4 sefer yaşadım 10 aydır ilk defa kışın yaşamıştım ama son zamanlarda bir iki sefer oldu yine fren balatalarından mı acaba

Evet vites N konumu el frenini indiriyorum r ye alıyorum ayağımı frenden çekiyorum araba gitmiyor hafif gaz veriyorum araba zorlanıyor sonra şak diye bir ses gelip hareket ediyor 3 4 sefer yaşadım 10 aydır ilk defa kışın yaşamıştım ama son zamanlarda bir iki sefer oldu yine fren balatalarından mı acaba
Sizin sorun balataların yapışmasına benziyor. Ya yağmur yağdıktan sonra bir süre araç yatınca yada araç yıkadıktan sonra araç biraz yatınca olan sorun gibi. Sizde herhangi zamanda oluyor, yetkili servisin kontrol etmesi lazım.

Tabela okuma açılmış mı güncelleme sonrası? Yaptıran var mı yeni güncellemeyi

Yaptıran arkadaşlar var mı ? Henüz Doğuş ile görüşmedim fakat Volkswagenim uygulaması üzerinden Canlı Destek ile yaptığım görüşme sonrası kullanmış olduğum aracımın şasesi ile kontrol sağlandığında henüz güncelleme gelmediğini söylediler. Üretim sırasına göre mi geliyor acaba güncelleme ?

Geri