- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Aracım 8.5 impression paket ve Kasım 15 trafik çıkışlı, 9000 km ve yağ bakımına 25 gün kaldı şeklinde uyarı aldım. Ankara doğuş oto servisiyle birebir görüşme sağladım. Aracın trafiğe çıkışından itibaren 1 yıl süreyle ve 15.000 km baz alındığını belirttiler. Ayrıca aracımın bu süre bitiminde herhangi garanti sorunu oluşacak mı diye sorduğumda olumsuzluk olmadığını beyan ettiler. Muhtemelen Ekimin ilk haftasında aracımı götüreceğim çünkü ilk yağ bakımı 15.000 km beklemeyi düşünmüyorum ortalama 10-11 bin civarına denk gelir. 12.453 TL şeklinde bir fiyat aldım. İlk bakımda polen ve hava filtresi değişmiyormuş ayrıca ilginç...
Bu süre sayacının sıfırlanmasını sordum tekrardan bir yıl saymaya başlayacak dediler ondan dolayı bakım zamanı gelmemi tavsiye ettiler.
15bin km yada 1 yıl süre için bakım bu yıllardır aynı olan sistem…
10bin km de sonra bakım güzel olur tabiki bende şimdiye kadar hiç bu km yi beklemedim hep erken yaptırdım…
Aldığın bakım rakamı güzel…
Mk8 çıktığı yıldan 2021 den beri hava filtresi değişmiyor ilk bakımda ben mesela değişsin diyorum ücretini ödüyorum bu şekilde yaptırabilirsin… ister serviste bakım zamanı yaptır istersen yedek parçadan al kendin değiştir…
Sıfırlama işlemini kendin de yapabilirsin forumda

Hayırlı olsun şimdiden…