Golf 7 J led far ve 7.5 Led stop montajı

eeurytos

Yeni Üye
İsim
Ömer Faruk Kırçiçek
Araç
Golf 7
Selamlar golf 7 aracıma 2. el J far ve led stop aldım montajlarını kendim yapmak istiyorum gördüğüm kadarı ile ön farlar için tamponu komple sökmek gerekmiyor montaj sonrası bir kodlama gerekiyor mu bende halojen confort farlar ve stoplar var.

Aynen tampon komple sokmeye gerek yok

Farlarin bazisi kodlama istiyor farlar acinca gunduz fari sonebiliyor ( j ler )

Stoplar kodlama sart ve ic stoplara tesisat çekiliyor

Upvote 0
Aynen tampon komple sokmeye gerek yok

Farlarin bazisi kodlama istiyor farlar acinca gunduz fari sonebiliyor ( j ler )

Stoplar kodlama sart ve ic stoplara tesisat çekiliyor
sadece sinyaller için lazım değil mi

Upvote 0
makyajsız 7 kasaya led stop takacaksanız stop markasına bağlı olarak düzgün çalışmayabiliyor(animasyon takılı kalıyor). parlaklığı kısıp deneyin çözülürse sorun yok, çözülmezse fren kablosunu iptal edin, stopların park lambasına plaka lambasından, fren için ise 3. stoptan kablo çekin sorununuz çözülür.

ya da orijinal şekilde olsun derseniz bcmden stoplara kablo çekilmesi gerekiyor.

Upvote 0
makyajsız 7 kasaya led stop takacaksanız stop markasına bağlı olarak düzgün çalışmayabiliyor(animasyon takılı kalıyor). parlaklığı kısıp deneyin çözülürse sorun yok, çözülmezse fren kablosunu iptal edin, stopların park lambasına plaka lambasından, fren için ise 3. stoptan kablo çekin sorununuz çözülür.

ya da orijinal şekilde olsun derseniz bcmden stoplara kablo çekilmesi gerekiyor.
tamamdır yarın stoplar elime geldiğinde deniyeceğim inş sorunsuz tak çalıştır olur

Upvote 0

Geri