Golf aracımla ilk kazamı yaptım !

İtiraz etmek istiyorum bir trafik polisi abiye danıştım ben olsam kusuru karşıya verirdim dedi dilekçe yazmamı önerdi. Bu konuda tecrübeli bir abim yardımcı olursa çok sevinirim.
Kusur 75-25 size yazılmış. Bu yüzden sizin de şu aşamada değer kaybı için müracat hakkınız var. Değer kaybı başvurusunda kusur itirazında da bulunabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Kusur 75-25 size yazılmış. Bu yüzden sizin de şu aşamada değer kaybı için müracat hakkınız var. Değer kaybı başvurusunda kusur itirazında da bulunabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Sulh ceza hakimliğine itirazda bulundum büyük ihtimalle bir değişim olmayacak, bilirkişilik yapmış bir trafik polisi abi bana bu tutanak gelse bozardım dedi bazen yazılı kanunlar her yolda mantıklı olmasa da kaza oldu artık bundan sonrası aracın tamiratına odaklandım.

Çıkma orijinal kaput ve tampon arıyorum. Ayrıca J led taktırmak istiyorum deneyimi olan bilgilendirirse sevinirim.

Çıkma orijinal kaput ve tampon arıyorum. Ayrıca J led taktırmak istiyorum deneyimi olan bilgilendirirse sevinirim.
Araç golf 7.5 mu hocam bende tertemiz çıkma golf 7.5 on tampon ve far takımı mevcut eğer J led takmaya bütçeniz yetmez ise ikisini uygun güzel bir fiyattan verebilirim 05435343614 numaram ilgilenirseniz yazın bana

Geri