Golf aracımla ilk kazamı yaptım !

ofk77

Üye
İsim
Ömer Faruk Köseoğlu
Araç
2018 Golf 7.5 comfortline
IMG_3771.jpeg
22:00 suları yağmurlu havada düz yolda seyrederken önüme Tofaş burun göstermeden direk atladı ben de tam vurmamak için sola kırıp kayarken hafif taşa da vurdum. 3 yıldır kullandığım Hatasız aracımın durumu bu hale geldi. Tutanak trafik polisi tarafından sadece foto çekilerek tutuldu herhangi bilgim henüz yok. Süreci takip ediyorum. Durumla ilgili görüş ve önerilerinizi tecrübeli abilerimden dinlemek isterim, desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_3773.jpeg
    IMG_3773.jpeg
    259.1 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_3782.jpeg
    IMG_3782.jpeg
    342.9 KB · Görüntüleme: 195

Ekli dosyayı görüntüle 84298
22:00 suları yağmurlu havada düz yolda seyrederken önüme Tofaş burun göstermeden direk atladı ben de tam vurmamak için sola kırıp kayarken hafif taşa da vurdum. 3 yıldır kullandığım Hatasız aracımın durumu bu hale geldi. Tutanak trafik polisi tarafından sadece foto çekilerek tutuldu herhangi bilgim henüz yok. Süreci takip ediyorum. Durumla ilgili görüş ve önerilerinizi tecrübeli abilerimden dinlemek isterim, desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Çok geçmiş olsun hızlımıydın yada frene basma imkanın olmadımı…

Çok geçmiş olsun hızlımıydın yada frene basma imkanın olmadımı…
30 filandı hızım biranda kontrolsüz önümde belirdi yerler de ıslaktı araç kaydı frene ne kadar bassam da çok ani oldu.

Eski araç sahipleri çok umursamaz olabiliyor. Onun Arabası 200 yerine 190 a gider kazalıdır zaten senden de önce. Olan sana olur. Bu yüzden eski arabalara çok dikkat ederim.

Yapacak bir şey yok maalesef geçmiş olsun hocam.

Çok geçmiş olsun. Değer kaybı davası da açmayı unutmayın.

Geçmiş olsun ,sigortacınızla değer kaybı konusunu konuşun. Araç satılırken oluşacak kaybı telafi etmiş olursunuz.

30 filandı hızım biranda kontrolsüz önümde belirdi yerler de ıslaktı araç kaydı frene ne kadar bassam da çok ani oldu.

sizde birşey çok şükür…
trafikçi arkadaşlar ne dedi hiç duyabildin mi yada sizi dinlediler değilmi karşı taraf kabul ettimi sucunu…

Çok geçmiş olsun, kendi aracım gibi çok üzüldüm gerçekten Allah beterinden korusun

sizde birşey çok şükür…
trafikçi arkadaşlar ne dedi hiç duyabildin mi yada sizi dinlediler değilmi karşı taraf kabul ettimi sucunu…
Çok görüş almadılar ama karakola giderken(yaralı vardı karşıda yolcu ablanın alnı şişti, tutanak tuttup ifade aldılar) karşıdaki için negatif bir duyum aldım beklememişsin gibi konuştular..

Hocam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun
İlk sahibi olduğum arabam henüz daha 2 aylık ve 1400 kilometrede iken başkasının sebep olmasıyla kaza yaptığım için sizi anlayabiliyorum.
Can sıkıcı bir durum ama dünya malı işte, ne zaman ne olacağı belli olmuyor maalesef.
Allah canımızı malımızı muhafaza etsin, amin.

Herkesten Allah razı olsun, tutanak sonucu belli olduğunda tamirat ve değer kaybı için tekrar danışacağım.

Bununla geçmiş olsun diyelim hocam size bir şey olmasın mala gelsin diyelim. Değer kaybı davası açmayı ihmal etmeyin, umarım süreç sorunsuz ve hızlı bir şekilde son bulur, tekrardan geçmiş olsun.

Geri