En mantıklısı da o hocam kışlıkların ayrı bir jantta olmasiGeçmiş olsun hocam.
Şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemiyorum.
Çırak çoluk çocuk yerine izin verseler de kendimiz yapsak daha iyi olur sanki.
Benim de gittiğim lastikçi kış lastiği takma dönemi yoğun olduğu için yanına birini alıyor geçici süreyle.
Eleman sürekli darlamamdan bıkıp, ustayı çağırıyor "sen söker misin usta, bijon şifreliymiş, şifre kaymasın diyor araç sahibi" diye.
Yaz kış ayrı jant set yapıp kendi sök tak yapanlara hep imreniyorum.
Yazlık lastigi kendi jantıylaGeçmiş olsun hocam.
Şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemiyorum.
Çırak çoluk çocuk yerine izin verseler de kendimiz yapsak daha iyi olur sanki.
Benim de gittiğim lastikçi kış lastiği takma dönemi yoğun olduğu için yanına birini alıyor geçici süreyle.
Eleman sürekli darlamamdan bıkıp, ustayı çağırıyor "sen söker misin usta, bijon şifreliymiş, şifre kaymasın diyor araç sahibi" diye.
Yaz kış ayrı jant set yapıp kendi sök tak yapanlara hep imreniyorum.
O anda sinirler full attığı icin mantıklı düsünemedim.Hocam farkını odeyip aynısını taktırsaydınız keski hiç degilse kafaniz rahat olurdu diye dusunuyorum
Geçmiş olsun. Benzer şekilde topuk denen yeri hasarlı lastiği aracı aldığımda bir süre ben de kullanmak zorunda kalmıştım. Continental sportcontact 5 idi lastikler. Herhangi bir hava kaçırması vs yaşamamıştım. Ama insan tedirgin oluyordu. Levye ile oraları kastırırken yırtıp attıklarını düşünüyordum.
Yaptıkları tek iş bu olan, işin erbabı olanların sadece jantı lastikten ayırmayı bile usulünce yapamaması çok can sıkıcı. Ustayım diyip ustalık gösteremeyen tüccarlar...
Bunla geçmiş olsunO anda sinirler full attığı icin mantıklı düsünemedim.
Falkenler ile 2 yıl/18-19 bin km yapmıstım
25 bin yapınca önleri arkaya , arkaları önlere lastik rotasyonu da yapamıycam
Çünkü yeni laufenn sağ arkaya takıldı. Hadi arka da bi sekilde farklı lastik kabul edilebilir
Ama önlere sağ sol farklı desen /marka lastik hicbir sekilde takılmamalı
Ön/arka rotasyon yapamıycam bu durumda
İlk öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Bu arada arkadaşınız bence haklı. Polo aracımızda başımıza geldi 4 lastik aynı anda yırtıldı. Fabrikaya gönderdik ama nafile.Bir arkadasta wattsap tan yazıyor??? Konuyla ilgili!??
Bir daha falken alma basit bir lastik kanırttırmada bile demekki yırtılıyor bu falkenler diye yazmış
Kendisi conti/michelin fanı sanırım.
Ne alakası varrrr ???? demek lazım
Zaten moral bozulmuş.