Burada normal çalıstığına dair sonuç çıkıyor.arkadaşlar 3 saat sonra tekrar arabayi çalıştırdım akü yeni olmasına ragmen aynı hatalari verdi simdi de calisti ama motor lambası yanıyor şanzıman sorunu olabilir mi
Ondan öneride bulunmuştum
Burada normal çalıstığına dair sonuç çıkıyor.arkadaşlar 3 saat sonra tekrar arabayi çalıştırdım akü yeni olmasına ragmen aynı hatalari verdi simdi de calisti ama motor lambası yanıyor şanzıman sorunu olabilir mi
aynen şöyle yeni akü de aynı hatayı tekrar verdi bu sefer eski aküyü yerine taktım ve çalıştı yeni aküyle çalışmadı eski aküyü takınca bu sefer de motor ikaz lambası yandı şu an çalışıyorBurada normal çalıstığına dair sonuç çıkıyor.
Ondan öneride bulunmuştum
Yeni aküyü taktiranla görüştüm akü ile ilgili durum olmadığını söylüyor yolda giderken durduk yere esc hatası veriyor ve araba kendi kendini boşa atıyor dsg vites ışığı yanıp sönüyor bazen kendi kendine geciyor bazen ise kontak kapatman gerekiyor skoda forumunda çok konuşmuşlar bu kpnuyu ancak biri fren kaliperini değiştirdim geçti diyor biri lastiğe çivi batmış diyor birisi ise sensöre taş sıkışmış diyor sanayideki ustalar da hemen dsg sıkıntılı diyor napmaliyim bilmiyorumKendiniz niye değiştiriyorsunuz? Yeni akü var , takan gelsin baksın. Sonra yanlış bağlantı ya da şase yaptırıp daha başka sorunlar oluşabilir.
evet pazartesi servise gideceğim yine tüm süreci buradan paylaşırım başına gelen olursa faydalansınKonu biraz karışık. Akü değişimi ile çalışıyor , hatalar geçiyor. Sonra tekrar hatalar geliyor. Çalışmıyor. Eski akü takınca çalışıyor..
O zaman akü değişimi değil de akü kutup başı tekrar takıldığı için hatalar geçici siliniyor..
bir cihaz yardımı ile sonuca ulaşmak daha mantıklı.
Eski bir akü daima şarja ihtiyaç duyar. Çünkü beklediği zaman deşarj durumu fazladır.paylaşmak istediğim bir şey daha var akü değişiminde sonra aracın yakıt tüketimi düştü alakası var mı yok mu bilmiyorum ama çok şaşırdım buna gerçekten normalde 6.4 den aşağı yakmayan araba 5.3 5.0 seviyesine geriledi.(1.6tdi)