Golf 7 2013 Park Freni Arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadir7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadir7

Yeni Üye
İsim
Kadir
Araç
Golf 7
MERHABA ARACIMI BUGÜN PARKETTİM 3 SAAT SONRA TEKRARDAN ÇALIŞTIRINCA PARK DÜĞMESİ YANIP SÖNMEYE VE GÖSTERGEDE PARK FREN ARIZASI ÇIKTI. KAFAMI KARIŞTIRAN ŞU OLDU DÜĞME İŞLEVSİZ EL FRENİNİ ÇEKMEYE YÖNELİK DÜĞMEYİ KALDIRINCA YANIP SÖNÜYOR VE EL FRENİNİ ÇEKMİYOR ANCAK VİTESİ N KONUMDA KONTAK KAPATINCA OTOMATİK EL FRENİ KENDİNİ ÇEKİYOR SORUM O Kİ ACABA MOTORDA MI ARIZA YOKSA FREN BUTONUNDA MI? BİLDİĞİNİZ ÜZERE YETKİLİ SERVİSLER BİRAZ GEÇİRMENİN DERDİNDE ARAÇ CİHAZA BAĞLANINCA PROBLEMİ DİREKT NOKTA ATIŞI GÖSTERİYORMU YOK YERE EL FREN MOTORU DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM ÖNCELİĞİM DOĞRU TEŞHİS TECRÜBESİ OLANLAR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

GÜNCELLEME! BUGÜN YETKİLİ SERVİSTE BİLGİSAYARA BAĞLADIK VE C100C01 ELEKTRİKLİ SABİTLEME FREN DÜĞMESİ ARIZASI KODUNU ALDIK HERNEYSE YAN SANAYİ BİR PARÇA BULDUK MONTE ETTİK VE SORUN YİNE ORTADAN KALKMADI. BENDE AYKON WOLKSVAGEN SERVİSE GÖTÜRDÜM İLGİLENECEKLERİNİ SÖYLEDİLER 3 SAAT SONRA ARADILAR VE ONLARDA DÜĞMENİN ARIZALI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER VE ELLERİNDE OLMADIĞINI ALMANYADA BULUNMAYACAĞINI BULUNSA BİLE ÇOK ZAMAN ALACAĞINI SÖYLEDİLER ARACI PARK ETMEMDE BİR PROBLEM YOK ANCAK İSTEDİĞİM ZAMAN EL FRENİ ÇEKEMİYORUM. BİR OTO BEYİNCİYE GİYTİM O YARIN BIRAKIRSAN BU SORUNU ÇÖZEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM SORUN ÇÖZÜLMEDİ SERVİS ÇÖZEMEDİ BEYİNCİ NASIL ÇÖZECEK YOKSA HİÇ KURCALATMAMALIYIM?!

Merhaba.
Parça kodunu öğrenip başka bir vw servisine sorunuz.
Duruma göre arama motorundan arama yaptığınızda satılık görünen siteler var. Sipariş verip denersiniz. Olmazsa iade..

Ayrıca çıkma satan yerleri de araştırın.

En son söktürüp tamir vs. Tabii ki oluyorsa..

Sıvı dökülmesi sonucu geçmişte benzer bir sorun yaşayan olmuştu.. https://www.golftutkusu.com/topic/24274-elektronik-park-freni-ve-auto-hold-arizasi/#post-419086

Önemli bir parça olduğunu, trafikte aniden devreye girme durumunda olumsuz bir sonuç doğurabileceğini de unutmayınız.

Emniyet kemeri ve auto hold kullanımda pek ihtiyaç yok.
Geçmiş olsun..

Geçen bendede verdi sonra baktım akü zayıflamış düzeldi yine denedim uzunca stop halde farlar acık bekledim yine arıza verdi yine yol yaptım düzeldi

Geçen bendede verdi sonra baktım akü zayıflamış düzeldi yine denedim uzunca stop halde farlar acık bekledim yine arıza verdi yine yol yaptım düzeldi
bu hiç aklıma gelmedi yarın kesinlikle baktırayım o zaman akü değerlerine. çünkü çok enteresan bir durum auto hold çalışıyor herşey yerli yerinde kaliperler temiz el freni motoru temiz ancak arabayı p konumda ya da n konumda stop etmeyene kadar tuş ile el freni çekemiyorum ve arıza ışığı yakıyor titiz adamı kanser edecek cinsten

Geri