Golf 7 2013 Park Freni Arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadir7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gebze güney yanyol üzerinde (gebze center’a gidiş yolu) demirtaş opet petrol var onun alt katında yolun aşağısında kalıyor elektronikçi beyinci serhat usta yaparsa o yapar yapamazsa bile çözümcü nokta atıyor .
kardeşim bana mail atarmısın numaranı [email protected] bende izmitte yim. seninle telefonlaşalım bana yardımcı ol. oturdum bu saatte hala elektrik devre şemasını arıyorum. çıldırıacam.

@kadir7 Aramıza hoşgeldiniz. Sizden bir ricam olacaktı. Ricanızı küçük harflerle yazarsanız çok daha güzel olur. Dijital görgü kurallarına göre "bağırmak" veya "karşı tarafı azarlamak" olarak algılanır...

GÜNCELLEME! BUGÜN YETKİLİ SERVİSTE BİLGİSAYARA BAĞLADIK VE C100C01 ELEKTRİKLİ SABİTLEME FREN DÜĞMESİ ARIZASI KODUNU ALDIK HERNEYSE YAN SANAYİ BİR PARÇA BULDUK MONTE ETTİK VE SORUN YİNE ORTADAN KALKMADI. BENDE AYKON WOLKSVAGEN SERVİSE GÖTÜRDÜM İLGİLENECEKLERİNİ SÖYLEDİLER 3 SAAT SONRA ARADILAR VE ONLARDA DÜĞMENİN ARIZALI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER VE ELLERİNDE OLMADIĞINI ALMANYADA BULUNMAYACAĞINI BULUNSA BİLE ÇOK ZAMAN ALACAĞINI SÖYLEDİLER ARACI PARK ETMEMDE BİR PROBLEM YOK ANCAK İSTEDİĞİM ZAMAN EL FRENİ ÇEKEMİYORUM. BİR OTO BEYİNCİYE GİYTİM O YARIN BIRAKIRSAN BU SORUNU ÇÖZEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM SORUN ÇÖZÜLMEDİ SERVİS ÇÖZEMEDİ BEYİNCİ NASIL ÇÖZECEK YOKSA HİÇ KURCALATMAMALIYIM?!
bugün gittim serhat ustanın yanına seni söyledim. hatta yorumunu okuttum arıza dedim aynı birebir. aynı yollardan geçtim. 19 mayısa sabahtan randevu verdi. gidicem yarın. hayırlısı ile sorunum çözebilirse mutlu olucam

Konum: 40.78614, 29.42364 Serhat SANCAK sahibinin ismi 20 dk ya çözdü sorunu. Sıkıntı ne buton ne abs. sıkıntı ön yolcu sağ ayak kısmını açtı orada bir siyah jak var. onun ucunu temizledi kesti biçti. tekrar yerine taktı çalıştı. 2000 tl ücret aldı. Yarın gidip servise butonu iade edip para mı isteyeceğim. bir de utanmadan ABS beynine bakmamız lazım diyorlardı.

WhatsApp Image 2026-05-19 at 10.09.12.jpeg

Geri