Birinin cezalandırılması değil aslında sorun. Sorun keyfi kullanım ile kendilerini ayrıcalıklı zannedip sis lambası kullananlar var. Sana göre bana göre bakmamak gerekir. Ne kadar çok altı çizilirse farkındalık yaratılmış olur. Çakar kullanımından farkı yok sis lambası kullanımının.. bugün sis oluyor, yarın sinyaller sabit.. daha sonra uzunları da açmış geliyor.. yani işin özeti bir sis lambası değil , diğer sürücülere saygı..
ben seni anladım bunda bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok takmak isteyen takar, devletin kurumları var sise de cezasını keser çakara da cezasını keser…
ben niye adam sisi yakmış diye kendimi gereyim trafikte sinirleneyim ki bakmıyorum ben sis yakan aracın farına rahatsız olan bakmasın…
ne yapacağız mesela sis yakan adama, adam önümüzde sisi açıp geliyor sellektör yakıp durdurup adama adamı mı dövmemiz gerekiyor hangi devirde yaşıyoruz yakan yaksın bana ne, bugün sokakta yürürken küçücük çocuk sana geliyor dileniyor yada bir şey satmaya çalışıyor almıyorum mendilini yada bozuk yok dediğin zaman adam çıkartıp affedersin çakıyla kıçına çakıyor, yolda gidiyorsun trafikte korna çalıyor ne korna çaldın dediğin zaman geliyor elinde sopayla arabanın camini kırıyor, trafikte bayanlar giderken yanlış sinyal veriyor dalgınlığına geliyor önünü kesiyorlar tekme tokat kadını dövmeye çalışıyorlar, biz neden sisin rahatsızlığını tartışıyoruz arkadaşlar bırakın yakan yaksın ya daha büyük sorunlar var bunun adı öfke patlaması bugün bakıyorum birisi birşey bana desinde trafikte dalayım tipler türedi…