mstfa_07golf
Üye
Aracım comfortlıne sonradan mib 2 navigasyon cihaz takıldı ama aracın içinde hiçbir konumda sabit sinyal çekmiyor sebebi nedir ?
Farklı antenler denedik ön konsol üstünde çekmiyor ön camın üst ortasında çekmiyor sağ direk içlerinde çekmiyor sağ konsol airbag on of kapak içinde çekmiyor sadece ön yolcu camın köşesine yapıştırınca çekiyor veya sanroof cam altında başka hiçbir yerde çekmiyor anlamadık16 uydudan 4 adedini gördüğü zaman çekmesi lazım kaliteli anten ile deneyin gps kapalı bir alana koymayın
Farklı anten farklı konum denedik ama sadece yolcu koltuğu tarafında ki ön camın köşesinde çekiyor güçlü ve stabil orayada görüntü kötü gözüktüğü için istemedim neden olur anlamış değilimAntenden kaynaklanan bir durum kaliteli bir anten lagzim gerçi 200 tl lik antende işi görüyor çoğu zaman
Ve çok rastanilan bir olay anteni iç dikiz aynasının üstündeki saça yapistirirsan daha iyi verim alırsın
Konumu bulmadan da anteninin montajını yapmayın
Galiba bide öyle denicez çünkü montaj yaptığım yer başka arabalara aynı montajı yapıyor sorun yok acaba artemik cam olduğu için olabilir mi bu araçlardaBende gps sağ konsol airbag on off kısmının içerisinde. Hiç sorun yaşamıyorum.
Farklı antenler denediğiniz halde çözüm olmamış. Ünitede mi sıkıntı var acaba?
Unıte kodu ne?Galiba bide öyle denicez çünkü montaj yaptığım yer başka arabalara aynı montajı yapıyor sorun yok acaba artemik cam olduğu için olabilir mi bu araçlarda
3Q0035866CUnıte kodu ne?
Hangi harita yuklu
Dahili navigasyonu güncel tutmak zor olduğu için, bence CarPlay ile telefonun navigasyonu kullanmak çok daha iyi değil mi, trafik bilgisi vs. dahili navigasyonun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyor
VW sayfasından navigasyon cd kartını bir güncelle birkaç gün önce3Q0035866C
Oktay abi valla bıktım bir hevesle taktırdım sorun sorun biliyorsun bitmiyor daha öncede yazdım neler neler bir yardımcı olalım abi
Hocam Navıgasyon u VW sayfasından ücretsiz güncelleyebilirsin ve araç ta hayalet gösterge varsa haritayı da hayalete yansiltirsin sırf bunun için bile navigasyonlu ünite tercih edilebilirDahili navigasyonu güncel tutmak zor olduğu için, bence CarPlay ile telefonun navigasyonu kullanmak çok daha iyi değil mi, trafik bilgisi vs. dahili navigasyonun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Hangi paketi indireyim Oktay abiHocam Navıgasyon u VW sayfasından ücretsiz güncelleyebilirsin ve araç ta hayalet gösterge varsa haritayı da hayalete yansiltirsin sırf bunun için bile navigasyonlu ünite tercih edilebilir