Mib 2 cihaz takıldı ama gps anteni bir türlü çekmiyor sinyal 4/8 0/4 maksimum

Hocam Navıgasyon u VW sayfasından ücretsiz güncelleyebilirsin ve araç ta hayalet gösterge varsa haritayı da hayalete yansiltirsin sırf bunun için bile navigasyonlu ünite tercih edilebilir
Oktay abi orijinal navigasyon kart takmadı bu yeterli olur dedi bu siteden buna nasıl indirme yapacağım detaylı anlatır mısın

Ekli dosyalar

• EF8FD19A-6E73-4C6A-9FAD-AA364243266B.jpeg
    EF8FD19A-6E73-4C6A-9FAD-AA364243266B.jpeg
    219.6 KB · Görüntüleme: 8
Oktay abi orijinal navigasyon kart takmadı bu yeterli olur dedi bu siteden buna nasıl indirme yapacağım detaylı anlatır mısın
Yeterli Aşağıdaki video da tam anlatımı var bakarak yapabilirsin

burdan indireceksin araç modelini seçeceksin
Discover media yi sec zaten cihazı resim olarak da gösteriyor
https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/tr/car/
Birde böyle dene bu da olmazsa bu gps anteninden al Oyle dene o da olmazsa ünite de sorun var demektir

Eğer sorunun devam ederse bana bu numaradan waatsaap yaz seni yönlendireyim 0539 258 50 14

Ekli dosyalar

• IMG_2991.jpeg
    IMG_2991.jpeg
    191.1 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2990.jpeg
    IMG_2990.jpeg
    187.8 KB · Görüntüleme: 5
Yeterli Aşağıdaki video da tam anlatımı var bakarak yapabilirsin

burdan indireceksin araç modelini seçeceksin
Discover media yi sec zaten cihazı resim olarak da gösteriyor
https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/tr/car/
Birde böyle dene bu da olmazsa bu gps anteninden al Oyle dene o da olmazsa ünite de sorun var demektir

Eğer sorunun devam ederse bana bu numaradan waatsaap yaz seni yönlendireyim 0539 258 50 14
Oktay abi navigasyon kartla ilgili değildir değil mi orijinal olup olmadığı

Oktay abi navigasyon kartla ilgili değildir değil mi orijinal olup olmadığı
Sorduğun soruyu yu tam anlamadım waatsaap tan yaz senin ünitede dahili Navıgasyon var senin cihaz mib2 Navıgasyon cd kartini üniteye takmadığın surece calismaz navigasyon cd kartı ünite de takılı olmali harman larda buna gerek yok çünkü cd kart dan hazifa ya yükleniyor

Geri