Merhaba. Golf8.5 aracın uzaktan kumanda menzili hakkında bir sorum olacak 6-7 metre mesafeden kumanda algılamıyor kapıları açıp kapatamıyorum eski aracım golf 7de nerdeyse 20 metreden evin balkonundan kapıları açabiliyordum. Sizde durumlar nasıl? |
Merhaba. Golf8.5 aracın uzaktan kumanda menzili hakkında bir sorum olacak 6-7 metre mesafeden kumanda algılamıyor kapıları açıp kapatamıyorum eski aracım golf 7de nerdeyse 20 metreden evin balkonundan kapıları açabiliyordum. Sizde durumlar nasıl? |
Tam olarak sorun ne?
Merhaba. Golf8.5 aracın uzaktan kumanda menzili hakkında bir sorum olacak 6-7 metre mesafeden kumanda algılamıyor kapıları açıp kapatamıyorum eski aracım golf 7de nerdeyse 20 metreden evin balkonundan kapıları açabiliyordum. Sizde durumlar nasıl?
Benim de aynı ve çok rahatsız edici
Merhaba. Golf8.5 aracın uzaktan kumanda menzili hakkında bir sorum olacak 6-7 metre mesafeden kumanda algılamıyor kapıları açıp kapatamıyorum eski aracım golf 7de nerdeyse 20 metreden evin balkonundan kapıları açabiliyordum. Sizde durumlar nasıl?
Bende keyless yok ve mesafe çok kötü. Eski 7.5 aracım çok uzakta bile olsa algılardı bunda iyice dibine gelmek gerekiyor.Golf 7.5 için konuşursam çok uzak mesafeden dahi alıyordu.
13. Kattan aracı direkt görmeyen bir noktada olmama rağmen evin içinden düğmeye basıyordum alıyordu.
Bu yüzden ortada bırakmıyordum anahtarı.
Golf 7 almıyordu.
Keyless için bu bir güvenlik önlemi olabilir mi ?
![]()
Police warn of rise in keyless car thefts as CCTV shows thieves stealing Mercedes in 60 seconds
Intelligence shows organised crime gangs are using relay technology to receive the signal from a key inside a house and transfer it to a portable device, allowing them to unlock and drive the car.news.sky.com
Haberdeki videoyu izleyin, sinyal yükseltici cihazlarla anahtarın sinyalini kopyalayıp aracı götürüyorlar.
Polis anahtarların sinyal kesen metal kutu yada torba içinde saklanmasını tavsiye etmiş.
Muhtemelen bu sebeple şimdi mantığıma yattı teşekkürlerGolf 7.5 için konuşursam çok uzak mesafeden dahi alıyordu.
13. Kattan aracı direkt görmeyen bir noktada olmama rağmen evin içinden düğmeye basıyordum alıyordu.
Bu yüzden ortada bırakmıyordum anahtarı.
Golf 7 almıyordu.
Keyless için bu bir güvenlik önlemi olabilir mi ?
[/URL]
Haberdeki videoyu izleyin, sinyal yükseltici cihazlarla anahtarın sinyalini kopyalayıp aracı götürüyorlar.
Polis anahtarların sinyal kesen metal kutu yada torba içinde saklanmasını tavsiye etmiş.
Haklısınız direkt keyless ile alakası olmayabilir.Bende keyless yok ve mesafe çok kötü. Eski 7.5 aracım çok uzakta bile olsa algılardı bunda iyice dibine gelmek gerekiyor.