Golf 8.5 R-Line mı yoksa Passat B9 R-Line mı?

Başka kombinasyon bulabilirseniz eğer, ben yakın zamanda incelemiştim bayide petrol yeşili koltukları vardı baktığım aracın. İlanları pek yok bu aracın 2.el de.
Baktığınız araç Supreme muhtemelen. Ben hep Matrix ve DCC Pro farkından dolayı VZ Line bakmıştım. Ona da bakılabilir aslında.

Reddit'de insanların VW için Harman Kardon opsiyonunun değdiğini söylediklerini gördüm hep. Ayrıca arabada her dakika müzik açık olacağından almışken iyisini almak istedim. Doğuş Tiguan'ı zamanında Dynaudio opsiyonuyla getirmiyordu. Bari şimdi getiriyorken alayım kafasındaydım.
Almayı düşündüğüm araç da bu.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kardon-ses-sistemli-hatasiz-1248018346/detay/
Evet güzel. Matrix Farlı olanlarlarda elektrikli koltuk vs de oluyordu.

Evet güzel. Matrix Farlı olanlarlarda elektrikli koltuk vs de oluyordu.
Benim için 4 önemli opsiyon var.
-IQ Light
-Harman Kardon
-Travel Assist
-Deri koltuk (Düz R koltukları berbat geliyor.)

Attığım araç da sanırım her şeyi karşılıyor.

Benim için 4 önemli opsiyon var.
-IQ Light
-Harman Kardon
-Travel Assist
-Deri koltuk (Düz R koltukları berbat geliyor.)

Attığım araç da sanırım her şeyi karşılıyor.
IQ Light olunca diğerleri de opsiyon listesinde vardı diye hatırlıyorum.

o fiyatlara bayiide sıfır 2025 tiguan r-line bulunuyor.
bence bir kaç donanım için ikinci el 2024 bakmayın.

o fiyatlara bayiide sıfır 2025 tiguan r-line bulunuyor.
bence bir kaç donanım için ikinci el 2024 bakmayın.
3.5m'den aşağıya araç yok bayide. O araçlarda da Travel Assist ve IQ Light opsiyonları yok. Harman Kardon'dan hiç bahsetmiyorum bile.

Evet. Saçma sapan kafa karıştıran durumlar.

Kablosuz şarj bile çıkarıldı diyen vardı.
Evet çıkarıldı. Kablosuz şarj, Travel Assist, Emergency Assist standarttan opsiyon oldu. Deri koltuk R-Line için standart oldu ve yeni jantlar geldi. Bence yeni 20 inç Leeds jantlar baya iyi duruyor.
1000075923.jpg

3.5m'den aşağıya araç yok bayide. O araçlarda da Travel Assist ve IQ Light opsiyonları yok. Harman Kardon'dan hiç bahsetmiyorum bile.
hocam emin misiniz?
bi doğuşun bütün bayilerini arayıp sorun, aralarında hep eski giriş bir tane oluyor.
ben daha 2 hafta önce 3230lu bir fiyat almıştım. rline ekstra opsiyon yok.

VW'nin şöyle neredeyse maliyetsiz özellikleri 3M'luk araçta bile opsiyon olarak sunması resmen marka değerine saygısızlık. Ancak VW oldum olası opsiyan satan bir marka.

Hadi eskiden diğer markalarla karşılaştırıldığında alternatif bulmak zordu da. Yani günüzde kablosuz şarj olsun, kablosuz carplay olsun uzay teknolojisi değil sonuçta basit hale gelmiş şeyler ama yinede opsiyon.

hocam emin misiniz?
bi doğuşun bütün bayilerini arayıp sorun, aralarında hep eski giriş bir tane oluyor.
ben daha 2 hafta önce 3230lu bir fiyat almıştım. rline ekstra opsiyon yok.
Doğuş Oto Kartal'da oturup fiyat almadım ama ayaküstü satış danışmanı bana o tür bir fiyat verdi geçen hafta. Dediğiniz fiyata IQ Light eklenince tek başına 3.4 milyon oluyor yine.😕

Son düzenleme:
VW'nin şöyle neredeyse maliyetsiz özellikleri 3M'luk araçta bile opsiyon olarak sunması resmen marka değerine saygısızlık. Ancak VW oldum olası opsiyan satan bir marka.

Hadi eskiden diğer markalarla karşılaştırıldığında alternatif bulmak zordu da. Yani günüzde kablosuz şarj olsun, kablosuz carplay olsun uzay teknolojisi değil sonuçta basit hale gelmiş şeyler ama yinede opsiyon.
Ben bir arabaya bu kadar para verirken hala en üst paketteki araçta 2014 orta paket Tiguan'ımdaki olan koltuk ayarını görünce açıkçası benim gıcığıma gidiyor.

Ben bir arabaya bu kadar para verirken hala en üst paketteki araçta 2014 orta paket Tiguan'ımdaki olan koltuk ayarını görünce açıkçası benim gıcığıma gidiyor.
Elegance ve rlineda hafizali masajli deri ergo koltuklar var.

Geri