evet bunlarda çok farklı duruyor bunlardan alsaydım muhtemelen 1.6 tdi golfüm sinir krizi geçirir sonra enjektör kavrama volan bozar falan allah korusunşaka bir yana fiyatı uygunmuş

evet bunlarda çok farklı duruyor bunlardan alsaydım muhtemelen 1.6 tdi golfüm sinir krizi geçirir sonra enjektör kavrama volan bozar falan allah korusunşaka bir yana fiyatı uygunmuş
Play pause da ki malzeme kalitesi ile diğer standart tip spor pedallar kalitesi birbirine yakın mı?Bende trendyoldan almıştım gayette güzel… şuan değiştirdim aliexpresten elektrikli araçlar için olanı aldım play pause
Burası da satmaya başlamış fiyat da uygun…
https://www.vag-market.com/urun/play-pause-pedal-seti/
Ekli dosyayı görüntüle 83886
Ekli dosyayı görüntüle 83887
Play pause da ki malzeme kalitesi ile diğer standart tip spor pedallar kalitesi birbirine yakın mı?
Bayide ID serisinde görmüştüm. Hoş güzel duruyordu.bana göre çok iyi sana göre olmayabilir bu ürünü yakından görmek istersen en yakın bayiye gidip elektrikli araçtan inceleyebilirsin birebir aynı daha net karar verirsin… memnun olmama ihtimali yok gibi diyebilirim…
set halinde alın hocam ilerde halı paspaslara geçerseniz pişman olmazsınız en azındanBende Sahler kışlık paspas varda. Ayak dayama kısmı üstünü paspas kapatıyor. Sadece fren ve gaz olarak mı almam mantıklı olur?