Trendyolda Satılan Spor Pedal

evet bunlarda çok farklı duruyor bunlardan alsaydım muhtemelen 1.6 tdi golfüm sinir krizi geçirir sonra enjektör kavrama volan bozar falan allah korusun :D şaka bir yana fiyatı uygunmuş

:) arada değişiklik iyidir diğeri evde duruyor sıkılırsam değiştiririm…

GÜNCELLEME: an itibari ile sipariş verdiğim pedallar geldi fren pedalı çok kolay takıldı fakat gaz pedalı ve ayak dinlendirme yeri çok zorladı

ayak dinlendirme yeri için kaput açma mandalı ve 2 plastik parçayı sökmeniz gerekiyor o şekilde rahatça takılabiliyor.

gaz pedalı doğrudan üstüne geçmeli aşırı zor takılıyor defalarca deneme sonucu zorla takabildim.

görüntü bu şekilde paspasın pisliği için kusura bakmayın

ilk izlenimler oldukça olumlu. eski orijinal pedallardaki fren pedalında ayak kayma ve gıcır gacur sesler vs gitti

görüntü ise premium araçlar gibi oldu oldukça hoşuma gitti.

almayı düşünenler için şu an 700 tl ye trendyoldan alabilirsiniz. montajla uğraşmak istemeyenler aksesuarcılara veya retrofit işiyle uğraşan garajlarda taktırabilir

bazıları gaz pedalını ters takıyor doğrusu resimde olduğu gibidir kalın krom kısmı aşağı olucak şekilde takıyorsunuz

WhatsApp Görsel 2025-05-05 saat 15.24.06_9d90ddb5.jpg

Bende Sahler kışlık paspas varda. Ayak dayama kısmı üstünü paspas kapatıyor. Sadece fren ve gaz olarak mı almam mantıklı olur?

Play pause da ki malzeme kalitesi ile diğer standart tip spor pedallar kalitesi birbirine yakın mı?

bana göre çok iyi sana göre olmayabilir bu ürünü yakından görmek istersen en yakın bayiye gidip elektrikli araçtan inceleyebilirsin birebir aynı daha net karar verirsin… memnun olmama ihtimali yok gibi diyebilirim…

bana göre çok iyi sana göre olmayabilir bu ürünü yakından görmek istersen en yakın bayiye gidip elektrikli araçtan inceleyebilirsin birebir aynı daha net karar verirsin… memnun olmama ihtimali yok gibi diyebilirim…
Bayide ID serisinde görmüştüm. Hoş güzel duruyordu.

Bende Sahler kışlık paspas varda. Ayak dayama kısmı üstünü paspas kapatıyor. Sadece fren ve gaz olarak mı almam mantıklı olur?
set halinde alın hocam ilerde halı paspaslara geçerseniz pişman olmazsınız en azından

Geri