Kablosuz Android Auto Bağlantı Sorunu

Mtayfur4700

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Passat
Arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim aracım Passat B8.5 2020 Model Kablosuz CarPlay- Android Auto aktif
İPhone ile kablosuz sorunsuz şekilde bağlanıyorum
Ama Xiaomi cihaz ile bağlanamıyorum obd cihazım ile kontrol ettiğim de kablosuz aktif gözüküyor android Auto için nasıl bir işlem yapılması gerekiyor android Auto yu kablosuz olarak kullanabilmem için

Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

Arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim aracım Passat B8.5 2020 Model Kablosuz CarPlay- Android Auto aktif
Ama Xiaomi cihaz ile bağlanamıyorum obd cihazım ile kontrol ettiğim de kablosuz aktif gözüküyor android Auto için nasıl bir işlem yapılması gerekiyor android Auto yu kablosuz olarak kullanabilmem için

Xiaomi cihazın kablosuz android auto desteği var mı?

Hem telefondan hem multimedyadan karşılıklı eşleşmeleri silin. Sıfırdan tekrar bağlayın. Olmazsa farklı bir sorun var.

Upvote 0
Telefondaki Android Auto uygulamasını komple silip tekrar yüklemek de çözüm olabilir.

Upvote 0

Teyp ünitenizin yazılım sürümü eski, güncelleme yaptırırsanız bağlantı kurabilirsiniz...

Upvote 0
Yazılım sürümü bu

Ekli dosyalar

• 37FE8B8B-FAD0-408F-B4C3-0F83CE1C677F.jpeg
    37FE8B8B-FAD0-408F-B4C3-0F83CE1C677F.jpeg
    198.5 KB · Görüntüleme: 6
Upvote 0
156 sürümün android auto desteği bulunmuyor. 278, 324 veya 330 sürümlerinden birine güncelleme yaptırın.

Upvote 0

Geri