Bu eski tip Alman üretimi filtreyi bulabileceğimiz yerler neresi var acaba?
Şu anda servisten aldıklarımız da muhtemelen beğenmediğimiz tipte olacak.
Eklediginiz resimde
Neye göre soldakinin sahte ?
Sağdakinin orjinal /legal ürün olduğuna karar verdiniz ?
***Soldaki ve sağdaki filtrenin ürün kodları Soldaki HU 7020 sağdaki HU 7020 Z dir
***Çok bariz mofolojik (şekil) farklılıklarıda var
SONUÇ:
Soldaki yeni sürüm HU7020 dir .
Sağdaki eski sürüm HU 7020 Z dir
Yeni sürüm mann adına filtronun polonya fabrikasında üretilmeye başlandı 2024 ikinci yarısından itibaren. Ve sekil şemal olarak bayağı değisti.
Eski sürümü mann kendi adına kendi fabrikasında üretiyordu .
Her iki üründe orjinaldir
Tdi yağ filtresi için HU 7020 ve eski sürüm HU 7020 Z için Durum budur
Ekli dosyayı görüntüle 83814
Benzinlileri bilmiyorum da şuan dizeller zaten mann üretimi değil hatırladığım kadarıyla. Üreticiler zaman zaman değişebilir anlaşmalara, sözleşmelere bağlı olarak.
Continental Triger kalitelidir. Yetkili servis parça fiyatı alın. Fark azsa yetkili servis alın yoksa Continental alın derim.konuyu tekrar hortlatiyorum continental triger kayışı tercih edilmeli mi yoksa servis parçası mı alınmalı?
benim de başıma geldi sanayide 750tl ye yan sanayi taktirdim eskisinden sağlam olduAlt muhafaza kırıldı. Hangi siteden önerirsiniz? Bir sürü seçenek var. Hangisi iyi bilemiyoruz
Kimisi diyo motor ısısında bile eriyor. Güvenilir site olsa sipariş edecembenim de başıma geldi sanayide 750tl ye yan sanayi taktirdim eskisinden sağlam oldu
valla benim orijinal yolda giderken düşmüştü çıkartırken baktim yarısı yşne erimiş o ısıya bi sey dayanmaz ki 5-10 yılda 1 değiştirmekte fayda varKimisi diyo motor ısısında bile eriyor. Güvenilir site olsa sipariş edecem
Mann’daki Polonya tuzağı gibi bir şey yoktur, Polonya’daki fabrika Mann Filtre’nin kendi fabrikasıdır,Arkadaşlar bakım zamanı geldi çattı. Kralına güven duygusu kalmadı. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Mann daki polonya filtron tuzağına düşmek istemiyorum. En güvenilir emin olduğumuz site ve ürünlerin kodları nelerdir. Araç 1.6 tdi dsg passat 2016 model. Şimdiden teşekkür ederim ilgi alakanıza. İyi çalışmalar. İyi haftalar…
Mahle LAO 888 nereden temin ettiniz..? Genelde bulunması biraz zordur.Bahsi geçmişken polen filtresi için Mann fp26009 ile mahle lao 888 arasında ben egzoz kokusu vb. dış ortam kokularını filtreleme açısından mahle'yi çok daha başarılı buluyorum, kısa süre maruziyette pek fark yok ama uzun süre yağ yakan veya kötü koku oluşturan bir aracın arkasında kalındığında mann yavaş yavaş kokuyu içeride hissettirmeye başlıyor, mahle de hiç böyle bir durum yaşamadım, şu an pek stoklarda bulunmayabilir ama geldiğinde tavsiye ederim, denemekte fayda var.