fakirgolfcu
Üye
Golf aracima triger kayiş seti ve önemli birkaç parça daha alacagim önerdiginiz orj ürün satan site var mı acaba oradan alisveris yapayim.
eyvallah degerli bilgilerin icin teşekkür ederim.İstanbul, Bursa , Konyada önceden alışveriş yapıp denediğim parçacılar var. Eski aracımda onlardan alırdım. Mail order ile öderdim.
hocam nereden aldınız? bizde almayalım.Size tavsiyem internetten almayin. Uzun zamandir piyasada taninan, cok guvendigim ve defalarca alisveris yaptigim bir firmadan 2 bakim once sahte filtreler geldi. Sagdaki distributor mali, soldaki sahte. İsin komigi orjinallerini daha uyguna aldim. Artik sahte oldugu anlasilmasin diye orjinal fiyatina satiyorlar. Yazık gunahsiz cocuklarinin bogazindan geciriyorlar bu parayi.
Eklediginiz resimdeSize tavsiyem internetten almayin. Uzun zamandir piyasada taninan, cok guvendigim ve defalarca alisveris yaptigim bir firmadan 2 bakim once sahte filtreler geldi. Sagdaki distributor mali, soldaki sahte. İsin komigi orjinallerini daha uyguna aldim. Artik sahte oldugu anlasilmasin diye orjinal fiyatina satiyorlar. Yazık gunahsiz cocuklarinin bogazindan geciriyorlar bu parayi.
Mann da Castrol gibi ayağa düşmeye başladı iyice.
Sahte olabilir mi diye endişe yaşayacağıma
Yetkili servisten JZW kodlu olmayan ürünleri alırım kafam rahat olur.
.