Buji değişimi kaç bin km önce oldu?Sa aracım 1.4 tsi, iehir içi ortalamam 7 yi çok geçmezdi. Ama 1 haftadır nedense 9-10 litre civarında. Bunun sebebi ne olabilir?
benim tdi istanbul şehir içi 6.5 7 yakıyor7 yakan tsi görünce tdi satasim geliyor
İşte gelde dizele bin gerçi istanbul mu arkadasin bilmiyorum amabenim tdi istanbul şehir içi 6.5 7 yakıyor![]()
bilsem ki tsi motor yağ yakmayacak salak saçma şeylerle uğraştırmıycak alırım bi tane. senede 30 bin km yol yapıyorum bana dayanmaz tsiİşte gelde dizele bin gerçi istanbul mu arkadasin bilmiyorum ama
8.5 116 lık motor bende hiç yakmıyorbilsem ki tsi motor yağ yakmayacak salak saçma şeylerle uğraştırmıycak alırım bi tane. senede 30 bin km yol yapıyorum bana dayanmaz tsi
1.5 tsi lar daha az yakıyor 1.4 lere göre 1.5 tsi lar pahalı ama benim o kadar bütçem yok8.5 116 lık motor bende hiç yakmıyor
İmpression ucuz bulduk da aldık zaten 2. El harbi çok pahalı araçlar1.5 tsi lar daha az yakıyor 1.4 lere göre 1.5 tsi lar pahalı ama benim o kadar bütçem yok![]()
geçen sene golf baktığım sırada comfortline bakıyordum comfortline a param yetmedi highline aldım bende1.5 impression fiyatları o kadar saçma bir hal aldı ki Life pakete bakmaya başladım ben.
Eğer almadan 3-4 ay daha sabredebilirsem Tesla alacağım sanırım vw lüks olmaya başladı![]()
Durum tam olarak bu çok orantısız fiyatlar aşırı derecede fark var.geçen sene golf baktığım sırada comfortline bakıyordum comfortline a param yetmedi highline aldım bende![]()
Tesla kesinlikle tercihim olurdu hakkınızda hayırlısı olsun hocam1.5 impression fiyatları o kadar saçma bir hal aldı ki Life pakete bakmaya başladım ben.
Eğer almadan 3-4 ay daha sabredebilirsem Tesla alacağım sanırım vw lüks olmaya başladı![]()