Yakıt artışı

İsim
mehmet
Araç
golf 7 1.4 TSİ
Sa aracım 1.4 tsi, şehir içi ortalamam 7'yi çok geçmezdi. Ama 1 haftadır nedense 9-10 litre civarında. Bunun sebebi ne olabilir?

Aleykümselam.

Multimedya tüketim görselleri eklenmeli.
Varsa önceki tüketim görselleri eklenmeli.
Bu araç ne kadardır sizde , kullanılıyor?
Araç km bilgisi vs.vs.vs.

buji, baskı balata -kavrama-, hava filtresi, lastik basıncı yakıt tüketimi doğrudan etkiler.

İşte gelde dizele bin gerçi istanbul mu arkadasin bilmiyorum ama
bilsem ki tsi motor yağ yakmayacak salak saçma şeylerle uğraştırmıycak alırım bi tane. senede 30 bin km yol yapıyorum bana dayanmaz tsi

Gördüğüm bindigim en iyi tsi 2006 golf 5 di supercharger li olan 140lik

bilsem ki tsi motor yağ yakmayacak salak saçma şeylerle uğraştırmıycak alırım bi tane. senede 30 bin km yol yapıyorum bana dayanmaz tsi
8.5 116 lık motor bende hiç yakmıyor

1.5 tsi lar daha az yakıyor 1.4 lere göre 1.5 tsi lar pahalı ama benim o kadar bütçem yok :(
İmpression ucuz bulduk da aldık zaten 2. El harbi çok pahalı araçlar

1.5 impression fiyatları o kadar saçma bir hal aldı ki Life pakete bakmaya başladım ben.
Eğer almadan 3-4 ay daha sabredebilirsem Tesla alacağım sanırım vw lüks olmaya başladı 🤣

1.5 impression fiyatları o kadar saçma bir hal aldı ki Life pakete bakmaya başladım ben.
Eğer almadan 3-4 ay daha sabredebilirsem Tesla alacağım sanırım vw lüks olmaya başladı 🤣
geçen sene golf baktığım sırada comfortline bakıyordum comfortline a param yetmedi highline aldım bende :D

geçen sene golf baktığım sırada comfortline bakıyordum comfortline a param yetmedi highline aldım bende :D
Durum tam olarak bu çok orantısız fiyatlar aşırı derecede fark var.
Tesla kesinlikle tercihim olurdu hakkınızda hayırlısı olsun hocam

Geri