throrondor
Yeni Üye
Bence gayet güzel ve korunaklı görünüyor aracı bilmeyen biri orjinal olarak yorum yapabilirBugün ben de bu şekilde yaptırdım bal peteği ızgara. Tamponu sökerek ve kaynak şeklinde yaptılar. İstediğim sonucu aldım açıkcası. 3000 verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 84226
Bugün ben de bu şekilde yaptırdım bal peteği ızgara. Tamponu sökerek ve kaynak şeklinde yaptılar. İstediğim sonucu aldım açıkcası. 3000 verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 84226
Bende aynısını aracı alır almaz yaptırdım. Yaklaşık 9 ay geçti. Mükemmel iş görüyor.Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş.
Kullandığınız ızgara nasıl bir malzemeden yapılmış acaba, zamanla gevreyip sertleşmez ise veya kalınlığı çok ince değilse görüntü süper.
Küçük taş parçaları mermi gibi geliyor, ince ve gevreyip sertleşmiş bir plastiği rahatça kırabilir.
.
Sert plastikten, sağlam bir malzeme. Kalınlığı da epey var, fikir vermesi için yakın fotoğrafını da ekledimHayırlı olsun. Çok güzel olmuş.
Kullandığınız ızgara nasıl bir malzemeden yapılmış acaba, zamanla gevreyip sertleşmez ise veya kalınlığı çok ince değilse görüntü süper.
Küçük taş parçaları mermi gibi geliyor, ince ve gevreyip sertleşmiş bir plastiği rahatça kırabilir.
.
Ben de öyle düşünüyorum aslında ama yapanlar da hiç sorun yaşadık demiyor. Bu da biraz kafa karıştırıyor ben de mi yapsam diye.Abi yanlış anlama ama gidip plastik meyve kasasını koymussunBence gerek yoktu, o kadar geniş bırakmalarının elbet bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Başlığın ilk mesajı gerçekten plastik meyve kasası, kısa süreli bir çözüm için kendisi uyguladığını söylemişti. Onun için mi dedin, benim gönderdiğim için mi tam anlayamadım ama eğer benim yaptırdığım için diyorsan beğeni standartlarımız arasında çok fark var kardeş. Bence eski halinden çok daha şık duruma geldi ve hiçbir şekilde sonradan yapılmış bir eklenti gibi durmuyor.Abi yanlış anlama ama gidip plastik meyve kasasını koymussunBence gerek yoktu, o kadar geniş bırakmalarının elbet bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Açıklığı da geçtim de gerçekten çok çirkin Durmuyor mu yani bence Hadi fonksiyonu falan bir kenara bırakalım yani korumayı da bir kenara bırakalım ama gerçekten çok çirkin duruyor aynı şey Golf 8.5'da da geçerli tabiiyeni formentor cupra'da bu boşluk çok çok daha fazla biz halimize şükredelim
Ekli dosyayı görüntüle 84236