- Genel Bilgiler
- Gti ön tampon
- Fiyat
- 6500
aracımdan çıkma boyası çok iyi sayılmaz. eksiksiz. park sensör ve far yıkama yerleri var. sis farları üzerinde.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
aracımdan çıkma boyası çok iyi sayılmaz. Üzerindeki kapaklar mevcut ama bir yere kaldırdım inşallah satılana kadar bulurum. Fiyat konusunda tekliflere açığım makul gelen ilk fiyata verebilirim
Hocam resimlere baktın mı sen yazmadan önce bence tekrar bir resimlere bakAracınızın boya kodu nedir acaba benim aracımda siyah uyarsa boya masrafı vermeden almak işime gelir, sis farları tamponun üstündemi
Gti modellerinde sis farları mevcut R modellerinde yok, resimlere baktım siz merak etmeyinHocam resimlere baktın mı sen yazmadan önce bence tekrar bir resimlere bak
Cünkü sis farı yok
aracımın üzerindeki tampona park halinde sürtüp kaçmış birisi boyası kötü olsada benimkinden iyidir diye düşünüyorum fiyatta en son ne yapabilirsinizGolf’te bir tane siyah renk var ikinci renk yok siyahsa uyar ama boyası çok mükemmel değil. sis farları üzerinde. Bir tane kapağı eksik far yıkamanın. Ama onu da bulabileceğimi düşünüyorum.