SATILIK Golf 7 için 7,5 GTİ ön tampon ve panjur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İlker34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlker34

Katılımcı Üye

İsim
İlker bal
Genel Bilgiler
Gti ön tampon
Fiyat
6500
aracımdan çıkma boyası çok iyi sayılmaz. eksiksiz. park sensör ve far yıkama yerleri var. sis farları üzerinde.

Ekli dosyalar

• IMG_7004.jpeg
    IMG_7004.jpeg
    945.6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_7003.jpeg
    IMG_7003.jpeg
    875.2 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_7002.jpeg
    IMG_7002.jpeg
    820.2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

aracımdan çıkma boyası çok iyi sayılmaz. Üzerindeki kapaklar mevcut ama bir yere kaldırdım inşallah satılana kadar bulurum. Fiyat konusunda tekliflere açığım makul gelen ilk fiyata verebilirim

Hayırlı satışlar birader…

Aracınızın boya kodu nedir acaba benim aracımda siyah uyarsa boya masrafı vermeden almak işime gelir, sis farları tamponun üstündemi

Hayırlı satışlar

Aracınızın boya kodu nedir acaba benim aracımda siyah uyarsa boya masrafı vermeden almak işime gelir, sis farları tamponun üstündemi
Hocam resimlere baktın mı sen yazmadan önce bence tekrar bir resimlere bak
Cünkü sis farı yok

Golf’te bir tane siyah renk var ikinci renk yok siyahsa uyar ama boyası çok mükemmel değil. sis farları üzerinde. Bir tane kapağı eksik far yıkamanın. Ama onu da bulabileceğimi düşünüyorum.

Golf’te bir tane siyah renk var ikinci renk yok siyahsa uyar ama boyası çok mükemmel değil. sis farları üzerinde. Bir tane kapağı eksik far yıkamanın. Ama onu da bulabileceğimi düşünüyorum.
aracımın üzerindeki tampona park halinde sürtüp kaçmış birisi boyası kötü olsada benimkinden iyidir diye düşünüyorum fiyatta en son ne yapabilirsiniz

Geri