Mib 2 navigasyonlu cihazım geri görüş kamerası arızası

Yok anladım ben demek istediğini bandrol falan zor iş…
Dün bir arkadaş ile görüştüm…
Ayrıntıya gerek yok ama kabaca şöyle;
%60 yurt dışı kazalı araçlardan çıkma çanta bavul uçak tır araçlar ile gelenler,
%10 aracını satıp piyasaya ürününü satanlar,
%5 Ülkemizdeki kazalı araçlardan çıkanlar,
%10 kasası eski olanların uzak doğudan yeni kasa getirilerek satılanlar,
%5 uzak doğudan getirirlen sıfır cihazlar,
%10 belirsiz ürünler…
Aynen metin hocam bende iki aracina mib2 ve harman mib 2,5 almistim ankara da form dan oktay agbiden araci satarken bende eski teybi takip mib2 yi cikarmistim

Ustalar bu üniteden dolayı ön göğüste küçük ekranda navigasyon seçeneğinde GPS alıcısı yok yazısını ünite arızasından dolayı yapar mı

Ayni sorun bende de var. Suan goruntu ara sira gelmeye basladi. Siyah ekranda takili kaliyor bende. Neden yapiyor anlamis degilim.
Hocam bendede benzer sorun oluştu geri vitese takınca siyah ekran geliyordu. bunun sebebi kameranın açılıp hemen kapanması çözüm için kamere söküp, açılıp kapanmasını sağlayan kanallar yağlndı ve sorun çözüldü. sizdede sorun aynı olabilir.

Hocam bende iki aracina mib2 ve mib 2,5 taktirmistim ankara da unute degisimi yapildiktan sonra kamera kodlandi ve sorunsuz calisti
Bu tur cihazlari cok iyi aratirma yapip alacaksin aldigin yer ve kisi cok onemli keske daha once formda arastirma yapip formda satan arkadaslardan alsaydin çünkü piyasa uckagitci dolu sorunlu cihazi sorunsuz diye satan cok

Hocam bende iki aracina mib2 ve mib 2,5 taktirmistim ankara da unute degisimi yapildiktan sonra kamera kodlandi ve sorunsuz calisti
Bu tur cihazlari cok iyi aratirma yapip alacaksin aldigin yer ve kisi cok onemli keske daha once formda arastirma yapip formda satan arkadaslardan alsaydin çünkü piyasa uckagitci dolu sorunlu cihazi sorunsuz diye satan cok
Doğru diyorsun ustam ama şuanlık satıcı yardımcı oluyor zaten olmazsa bilgilendirme yapacağım ama merak ettiğim küçük ekranda navigasyon pusula görülmemesi ve geriye takınca bazen gelip bazen gelmemesi üniteden olur değil mi

Doğru diyorsun ustam ama şuanlık satıcı yardımcı oluyor zaten olmazsa bilgilendirme yapacağım ama merak ettiğim küçük ekranda navigasyon pusula görülmemesi ve geriye takınca bazen gelip bazen gelmemesi üniteden olur değil mi
Unite den kaynaklanabilir hocam baska bir mib 2 tak ve dene 5 dk lik islem

Hocam bendede benzer sorun oluştu geri vitese takınca siyah ekran geliyordu. bunun sebebi kameranın açılıp hemen kapanması çözüm için kamere söküp, açılıp kapanmasını sağlayan kanallar yağlndı ve sorun çözüldü. sizdede sorun aynı olabilir.
Yaglamayi hangi yag ile yaptilar hatirliyor musunuz? Kendim sokup bakacam artik.

Geri