Mib 2 navigasyonlu cihazım geri görüş kamerası arızası

3Q0035866C
25.000 ₺

Sevgili mustafa bu ürün sıfır olamaz bu cihazları taktıkları araçlar artık üretilmiyor yani sıfır araç yok çünkü artık araçlarda mib3 falan filan yeni nesil cihazlar var…

Senin aldığın cihaz yani mib2 yada mib2.5 yurt dışından farklı yollarla Ülkemize giren yada Ülkemizde perte çıkmış araçlardan sökülme ve satışı yapılan cihazlar…

Sen cihazı aldığın yere götür kontrol ettir garanti kapsamın da farklı bir cihaz taktır birkaç gün kullan test et onda yapmıyor ise ilk taktıkları cihaz arızalıdır…

Kafanı yorma artık bu şekilde ilerle…

Sevgili mustafa bu ürün sıfır olamaz bu cihazları taktıkları araçlar artık üretilmiyor yani sıfır araç yok çünkü artık araçlarda mib3 falan filan yeni nesil cihazlar var…

Senin aldığın cihaz yani mib2 yada mib2.5 yurt dışından farklı yollarla Ülkemize giren yada Ülkemizde perte çıkmış araçlardan sökülme ve satışı yapılan cihazlar…

Sen cihazı aldığın yere götür kontrol ettir garanti kapsamın da farklı bir cihaz taktır birkaç gün kullan test et onda yapmıyor ise ilk taktıkları cihaz arızalıdır…

Evet yurt dışından getirilme cihaz zaten ülkede yok bu sebepten ötürü garantisi yok normal olarak ama farklı üniteyle bir deneme yapacağız

Metin abi belli bir sayıda gelmiş bu cihazlardan sıfır olarak farklı satıcılarda ilanlardada var hatta seninde tanıdığın bir firma ilanı gönderiyorum mesela

https://shbd.io/s/SPo7QHPA

Arac uretilmiyor ama bu unutelerin sifirlari var nasil bir golf 7 nin passat b8 in parcalarini dogus oto dan siparis verebiliyorsak bu uniteyi de sifir o larak bulabiliriz

Arac uretilmiyor ama bu unutelerin sifirlari var nasil bir golf 7 nin passat b8 in parcalarini dogus oto dan siparis verebiliyorsak bu uniteyi de sifir o larak bulabiliriz

tanıdığınız var ise sorabilirmisiniz sıfır mib2 yada mib2.5 kaç nin ₺ ben 25bine sıfır bu cihazın olacağına inanamıyorum…

tanıdığınız var ise sorabilirmisiniz sıfır mib2 yada mib2.5 kaç nin ₺ ben 25bine sıfır bu cihazın olacağına inanamıyorum…
Metin hocam dogru söylüyorsunuz 25bin e mumkun degil sifir bir mib2 alabilmesi
Cin mali cakma rcd330 lar bile su an 14/16binlerde
Ben sadece istenirse sifir urun alinabilir demek istedim

Metin hocam dogru söylüyorsunuz 25bin e mumkun degil sifir bir mib2 alabilmesi
Cin mali cakma rcd330 lar bile su an 14/16binlerde
Ben sadece istenirse sifir urun alinabilir demek istedim

Yok anladım ben demek istediğini bandrol falan zor iş…
Dün bir arkadaş ile görüştüm…
Ayrıntıya gerek yok ama kabaca şöyle;
%60 yurt dışı kazalı araçlardan çıkma çanta bavul uçak tır araçlar ile gelenler,
%10 aracını satıp piyasaya ürününü satanlar,
%5 Ülkemizdeki kazalı araçlardan çıkanlar,
%10 kasası eski olanların uzak doğudan yeni kasa getirilerek satılanlar,
%5 uzak doğudan getirirlen sıfır cihazlar,
%10 belirsiz ürünler…

Geri