Air mi coilover mi spor yay mı

hocam aracın pro kit sonrası fotoğrafını yüklermisiniz
olur dostum araç şu an kirli yarın yıkayıp çekeyim 😅 ama ustanın dediğine göre 0.5cm daha alçalma payi varmış bazı insanlar bu görünüşe aldanip aa yetmedi ben en iyisi coilover geceyim diyormuş ama 300km sonra falan tam oturuyormuş

olur dostum araç şu an kirli yarın yıkayıp çekeyim 😅 ama ustanın dediğine göre 0.5cm daha alçalma payi varmış bazı insanlar bu görünüşe aldanip aa yetmedi ben en iyisi coilover geceyim diyormuş ama 300km sonra falan tam oturuyormuş
Çoğu zaman araçlarıma ilk önce eibach sportline takıp aylarca kullansam da görünüş hep eksik geliyor, daha sonra satmaya yakın tadına varayım bari diyerek coilover dönüyorum son 1-2 ayı coiloverle geçiriyorum :D

Orijinal 205/55/16ya spor yay takmak nasıl sonuç verir tabi yanağı küçültüp 17 yapmak makbul olan ama :)

Çoğu zaman araçlarıma ilk önce eibach sportline takıp aylarca kullansam da görünüş hep eksik geliyor, daha sonra satmaya yakın tadına varayım bari diyerek coilover dönüyorum son 1-2 ayı coiloverle geçiriyorum :D
eibachin kirmizi rengi olani bence baya indiriyor ya ama ona da ekstra amortisör lazim maliyet de haliyle baya uçuyor o paraya coilover seti almak daha mantıklı hale geliyor o yüzden biz pro kit devam yaylar da elimde kaldi kaça gider acaba

eibachin kirmizi rengi olani bence baya indiriyor ya ama ona da ekstra amortisör lazim maliyet de haliyle baya uçuyor o paraya coilover seti almak daha mantıklı hale geliyor o yüzden biz pro kit devam yaylar da elimde kaldi kaça gider acaba
Pres yoksa 4 civarı gider çıkanları.

Ekstra amortisör kısmına çekimserim ben @ofk77 hocamla da istişare etmiştik bu konuyu.

Yani kendim dahil olmak üzere çevremde çok fazla sportline'yi stock amortisörle deneyimleyen oldu. Ben dahil çevremden herhangi bir arkadaşım en ufak bir olumsuzluk yaşamadı. Yaylı sattığım daha önce forum üstünde fotoğrafları bulunan aracımı 13.000de verdim hala arabayı görüyorum hala muhabbetimiz de devam ediyor ben sattıktan sonra 40.000 küsür binmiş,arkadaşta en ufak bir problem yaşamamış daha fazla alçaltmak adına yakın zamanda coilovere dönecek forum üzerinden de sportline yayları paylaşacak.

Fanteziye girecek belki ama benim fabrikasyon 2020 model sport paket a3'den çıkan alçaltılmış spor yaylı ve alçaltılmış yayla gelen amortisörüme sportline yay takmıştım yine amortisörün - handikabını veya herhangi bir farklılık görmedim.

Normal amortisörlerle kullanıldığında amortisörün ömrünü azalttığına dair şeyler duyuyordum. Zaten sarf malzeme zaten belirli bir ömrü var o yüzden dert etmedim hiçbir zaman açıkçası.

Geri