olur dostum araç şu an kirli yarın yıkayıp çekeyimhocam aracın pro kit sonrası fotoğrafını yüklermisiniz

olur dostum araç şu an kirli yarın yıkayıp çekeyimhocam aracın pro kit sonrası fotoğrafını yüklermisiniz
Çoğu zaman araçlarıma ilk önce eibach sportline takıp aylarca kullansam da görünüş hep eksik geliyor, daha sonra satmaya yakın tadına varayım bari diyerek coilover dönüyorum son 1-2 ayı coiloverle geçiriyorumolur dostum araç şu an kirli yarın yıkayıp çekeyimama ustanın dediğine göre 0.5cm daha alçalma payi varmış bazı insanlar bu görünüşe aldanip aa yetmedi ben en iyisi coilover geceyim diyormuş ama 300km sonra falan tam oturuyormuş
eibachin kirmizi rengi olani bence baya indiriyor ya ama ona da ekstra amortisör lazim maliyet de haliyle baya uçuyor o paraya coilover seti almak daha mantıklı hale geliyor o yüzden biz pro kit devam yaylar da elimde kaldi kaça gider acabaÇoğu zaman araçlarıma ilk önce eibach sportline takıp aylarca kullansam da görünüş hep eksik geliyor, daha sonra satmaya yakın tadına varayım bari diyerek coilover dönüyorum son 1-2 ayı coiloverle geçiriyorum![]()
Pres yoksa 4 civarı gider çıkanları.eibachin kirmizi rengi olani bence baya indiriyor ya ama ona da ekstra amortisör lazim maliyet de haliyle baya uçuyor o paraya coilover seti almak daha mantıklı hale geliyor o yüzden biz pro kit devam yaylar da elimde kaldi kaça gider acaba