Volan Kavrama Değişimi

Ben de aracı aldığımdan beri her şeyini (bozulan bagaj kilidinden tutun da katlanır ayna montajına kadar) bulunduğum ildeki yetkili serviste yaptırıyorum, geçenlerde volan ve basınç tüpü için fiyat teklifi istediğimde sizin fiyatlardan en az 10'ar bin lira fazla teklif verdiler. Hatta şöyle söyleyeyim son gittiğimde yedek su haznesinin sensör takılan kısmında kaçak var dediler değiştirin dedim, hazne değişimine sizin kavrama söküldü takıldı işçiliği kadar işçilik yazdılar. Yetkili servisler arasında bu kadar fark olması garip geldi onun için sordum.
Yani evet bir yerden alıp ordan koyuyorlar birazda danışman ile aranızdaki dialog da önemli! Bir sürü badire atlattım yakıt hortumu 2 kere patladı 2 side garantiden yapıldı komple plastıik aksamlar triger kayış filan dahil değişti , hatta külbütör kapaıda çatlamıştıı bi orada bana bir pandik atıldı fakat araç rahatladı bazı yerlerde işcilik abartılıyor bu attığım faturada 30.000 işcilik fakat 2 yıl garanti cabası faturayı kafalarını attın mı bitti gerek de kalmıyor.

valla inanilmaz 130bindeki araca düşündügünüz degisimlere bakin benim arac 212 bin oldu daha sansimanin s si degismedi ama su an değişecek galiba😂😂

valla inanilmaz 130bindeki araca düşündügünüz degisimlere bakin benim arac 212 bin oldu daha sansimanin s si degismedi ama su an değişecek galiba😂😂
Benim araç 225.000'de hocam. Uzun süredir rölantide titreme var, son zamanlarda da geri viteste ilk hareketi almamaya başladı onun üzerine servisten fiyat aldım 😁

Benim araç 225.000'de hocam. Uzun süredir rölantide titreme var, son zamanlarda da geri viteste ilk hareketi almamaya başladı onun üzerine servisten fiyat aldım 😁
bende de rolanti de titreme değil de kalkışta sanki cok ufak bir vuruntu var gibi R ye geçince de sıkıntı yok vites atarken de sarsıntı olmuyor ama bence bu km de illa değişmesi gerekiyor ya yoksa sıkıntı

Geri