Hocam merhaba elinizde golf için yağmur sensörü ve tesisat mevcutmudur?
Maalesef hocam @zulalyol ustad da olabilir
Hocam merhaba elinizde golf için yağmur sensörü ve tesisat mevcutmudur?
italyan golf 8.5 grubunda biri gizli özellik olarak direksiyona dokunmayı 60 saniyeye çıkarmış. bunu ender de yapabiliyor mu acaba. @metinkar
italyan golf 8.5 grubunda biri gizli özellik olarak direksiyona dokunmayı 60 saniyeye çıkarmış. bunu ender de yapabiliyor mu acaba. @metinkar
facede gördüm de kaybettim linkiSüper olmuş bilmiyorum sorayım yapıyormu yaparsa kaça yapıyor…
Bu sayfanın linkinide eklermisin…
SFD kilitli 5WA kameralara uzun zamandır yapılan bir uygulama, hatta 10 dakika bile yapılabiliyor.Harika özellikmiş valla uzatılma olayı gerçekse ciddi yaptırabilirim.
5wa mı 3wa mı?SFD kilitli 5WA kameralara uzun zamandır yapılan bir uygulama, hatta 10 dakika bile yapılabiliyor.
3WA kamerayı duymadım. 2025 şubat ayından beri 2Q0 ve 5WA kameralara süre uzatımı yapılabiliyor. Bazı golf8.5 larda 5wa lı kamera var. Etkadan inceledigimde temmuz 2025 kadar 5wa görünüyor.5wa mı 3wa mı?
3WA kamerayı duymadım. 2025 şubat ayından beri 2Q0 ve 5WA kameralara süre uzatımı yapılabiliyor. Bazı golf8.5 larda 5wa lı kamera var. Etkadan inceledigimde temmuz 2025 kadar 5wa görünüyor.
Sahibinden.com da baktım. Bazı araçlarda 3wa bazilarinda 5wa kullanılmış gibi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...asiz-golf-8.5-1.5-etsi-style-1295469753/detay

5wa olabilir. Emin olmak için bana şasenizi özelden yazın. Bir bakayım...