Bende de 869 varmış A yok ama acaba 869la 869a arasında ne fark var
Merhaba,Evet şimdi Navigasyon ile alakalı bomba bilgiyi yazayım…
869 lu seride navi desteği yok test ettik onayladık…
yani yapılamıyor…
Ml8,5 Rline sahibi olan var ise sistem bilgisine bakabilir mi cihaz aynımı farklımı…
Eğer oda aynı ise yapacak bir şey yok….
Merhabalar…
Vallahi olamadık.Merhabalar…
Ozaman şöyle bir yorum yapabilirmiyiz mk8,5 tüm paketlerdeki media aynı ve navi desteği yok…
Navi desteği mantık olarak sadece discovery pro mib serisinde…
Yine bir a3 olamadık![]()
Vallahi olamadık.
Bir süredir buralarda takılamıyorum. Aracınızı değiştirmişsiniz yeni fark ettim. Hayırlı uğurlu olsun. Tekerinize taş değmesin.
İşin ilginç yanı 10,3 Composition Media Plus olarak arattığımda, güncel doğru dürüst bir bilgi çıkmıyor internette. Eski üniteler çıkıyor hep.
2K7035869 parça koduyla arattığımda ise aşağıdaki ünite çıkıyor. Çok yaygın değil. Sanırım bu ünite de sadece bazı pazarlar için üretilmiş. Gördüğüm kadarıyla sadece Golf ve Crafter larda kullanılmış.
![]()
merakla bekliyoruz hocamBen haftaya gizli özellikleri açtırmaya gideceğim bakıcam ne nedir ne değildir buradan paylaşacağım…
Bu yeni araçlarda ekran ve ünitemi ( torpido) var acaba yoksa ekranlı ünitemi var
ben sordum 900 euro lisans ücreti varboşuna heveslenmeyin arkadaşlar
Hersey zevk meselesi hocam hayalete yansiltma olayı var o zaman benim açımdan sırf hayalete yansiltmasi icin bile o miktar odenirHerkesin kendi bileceği iş tabiki ama kablosuz carplay varken o paralada navigasyon açtırmaya değmez.birde harita güncellemesiyle uğraşılacak. Google mapste gibi ilerde polis var mu yok mu bildirme durumu da yok.hiçbir artısı olmayan bir iş. O paraya arabaya başka şeyler yaptırırım şahsen
Merhaba, sizin teyp MEI3 evo platformuna ait ünitedir. Bu ünitelerin İki tipi var. Siz deki gibi ekran ve ünite ayrı olan birde, seat ateca, vw tcross, troc ve taigoda kullanılan ekran ile tümleşik versiyon.