Golf 8.5 Navigasyon Açmak

emr vagcom bu fiyatı verdi başkalarının farklı olacağını sanmıyorum

900€ nedir ya saçma saçma rakamlar…

ender elektronik sahibi Metin bey ile şimdi görüştüm yarın net rakam alacağım buda foruma özel olacak bütçesi olan gider yaptırır…

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba…
şimdi tekrar görüştüm Mk8,5 araçlarımız için dahili navigasyon nakit olarak 25k + 3.5k (610€ gibi bir rakam yapar toplamada, bunun açıklamasını paylaşıyorum.) dan yapılacak…
kredi kartı taksit vs ilave kdv ve oran yükselecektir ayrıntıları orada yaptırırken konuşabilirsiniz…
ilave olarak 3.5k ise normal şartlarda bu işlemi yaptırdıktan sonra servise gidince güncelleme alınca araçlar yapılan işlem gidecek bunun gitmemesi için bir kablo vs tedarik edilmiş bunun ücreti kısaca servise girsenizde hiç bir şekilde kaybolmayacak…
diğer yerlere göre fazlasıyla iyi bir rakam tabi bütçesi olanlar için, yaptırmak isteyen beni ve forum ismimizi vererek selam söylesin yeterli en azından ilgilenirler;)
Ve böylede bir işlemin daha çözümü olmuş oldu…

Not: Cihazlarımız bu işlemi destekliyor ise…

@iscanthere @absurd_ad

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Golf 8.5 için seyir halindeyken video izleme özelliğini aktif etmek istiyorum. Forumda bu konu daha önce açılmadı sanırım.
USB üzerinden değil; direkt olarak, seçtiğim videoyu oynatabileceğim bir yöntem arıyorum.

Bunu daha önce yapan, deneyen ya da detaylı bilgiye sahip olan var mı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar
Golf 8.5 için seyir halindeyken video izleme özelliğini aktif etmek istiyorum. Forumda bu konu daha önce açılmadı sanırım.
USB üzerinden değil; direkt olarak, seçtiğim videoyu oynatabileceğim bir yöntem arıyorum.

https://www.golftutkusu.com/topic/24138-golf-8-5-impression-multimedyadan-video-izleme/

Hocam APK indirmek gerekiyor.

Eğer indirmeyi biliyorsanız sorun olmaz. Bilmiyorsanız bulaşmayın.

Ayrıca sakın ola indirip de arkaplanda çalışma izni vermeyin. Arka planda çalışan uygulamalar verileri toplar

Merhaba arkadaşlar

https://www.golftutkusu.com/topic/24138-golf-8-5-impression-multimedyadan-video-izleme/

Ayrıca sakın ola indirip de arkaplanda çalışma izni vermeyin. Arka planda çalışan uygulamalar verileri toplar

güvenlik açığı vardır mutlaka en sağlıklısı android box cihazlar…

güvenlik açığı vardır mutlaka en sağlıklısı android box cihazlar…
APK konusu dolduruslara gelmeyin hocam. Siz izin vermedikçe hiç bir işlem yapamıyor uygulamalar.

Telefonumun yarısından fazlası APK benim. Uygun yerlerden indiriyorum. Gereksiz izin vermiyorum arkaplana asla izin vermiyorum. Olay bundan ibaret.

Tabi sizin dediğiniz daha sağlıklı olduğu da doğru 🙂👍🏻

teşekkür ederim @Brk34 baktımda benlik değil bu kadar işlemi yapmak beni hasta eder :)

kullanmadığım tablet var onu ayna altına aparat alıyım lazım olunca kullanırım

teşekkür ederim @Brk34 baktımda benlik değil bu kadar işlemi yapmak beni hasta eder :)

kullanmadığım tablet var onu ayna altına aparat alıyım lazım olunca kullanırım
Zaten ben de yapmadım. Sorun olacağını düşünmüyorum ama riske girmeye gerek yok👍🏻. Umarım çözersiniz

APK konusu dolduruslara gelmeyin hocam. Siz izin vermedikçe hiç bir işlem yapamıyor uygulamalar.

Telefonumun yarısından fazlası APK benim. Uygun yerlerden indiriyorum. Gereksiz izin vermiyorum arkaplana asla izin vermiyorum. Olay bundan ibaret.

Tabi sizin dediğiniz daha sağlıklı olduğu da doğru 🙂👍🏻

Ben İphone kullanıyorum zaten bir ara geçmiş konularda sırf bu iş için iphone5 almıştım ama basmadı kafam:) sonra discovery almıştım ama şimdi android cihaz alacağım…

https://www.golftutkusu.com/topic/1...rlinkit-2-0-kablosuz-carplay-kiti-car-bridge/

Bu olabilir şuan iyi serilerden…
https://ty.gl/cwo8buqb3l11m

Arkadaşlar merhaba…
şimdi tekrar görüştüm Mk8,5 araçlarımız için dahili navigasyon nakit olarak 25k + 3.5k (610€ gibi bir rakam yapar toplamada, bunun açıklamasını paylaşıyorum.) dan yapılacak…
kredi kartı taksit vs ilave kdv ve oran yükselecektir ayrıntıları orada yaptırırken konuşabilirsiniz…
ilave olarak 3.5k ise normal şartlarda bu işlemi yaptırdıktan sonra servise gidince güncelleme alınca araçlar yapılan işlem gidecek bunun gitmemesi için bir kablo vs tedarik edilmiş bunun ücreti kısaca servise girsenizde hiç bir şekilde kaybolmayacak…
diğer yerlere göre fazlasıyla iyi bir rakam tabi bütçesi olanlar için, yaptırmak isteyen beni ve forum ismimizi vererek selam söylesin yeterli en azından ilgilenirler;)

@iscanthere @absurd_ad
610 euro iyi para. Carplay varken yaptırır mıyım bilemedim. Piyasada yaygınlaştıkça fiyatın makul seviyelere ineceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba…

@iscanthere @absurd_ad
metin kardeşim merhaba, bir sorum olacak. dahili navigasyon açıldığında orta ekrandaki gibi ana ekrana da harita geliyor mu?
teşekkür ederim, selamlar...

metin kardeşim merhaba, bir sorum olacak. dahili navigasyon açıldığında orta ekrandaki gibi ana ekrana da harita geliyor mu?
teşekkür ederim, selamlar...

Kadrandan bahsediyorsan eğer arada haberleşme için kablo hazır ise gelecek…

Geri