Iphone Jailbreak ve IOS 12 ile Video Oynatma | Carlinkit 2.0 Kablosuz CarPlay Kiti | Car Bridge


Bunu bekliyordum, teşekkürler

Birde şunu merak ediyorum, mesela harita benim için önemli, videoyu izledim ve 1 saniyelik gecikme var demiştiniz. Haritada yol ayrımlarında vs sorun var mı? Video performansı vs nasıl?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bayadir kullaniyorum, video oynatirkende donmuyor. Sadece tepki suresi 1 sn sonra geliyor ama videoda bir arkadas 0.5 saniyeye cekince cok daha stabil olacagini soylemis yarin deneyecegim.

Video oynatmada da hicbir donma takilma yok. Urun gayet guzel bence kablo derdinden kurtarmasi paha bicilemez

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende 200 liraya 5S almıştım ucuz yollu o arabaya sürekli bağlı diğer kullandığım telefon ile de kişisel bağlantı noktası ile Wi-Fi ile bağlanıyorum. Paylaşımı açınca eşleştirdiğimden kendi otomatik bağlanıyor


5S e de jailbreak yaptım ios 12 de carbridge ile stabil ve sorunsuz kullanıyorum kablosuz olarak


 
Sanırım 2.0 versiyon ile daha iyi hale gelmiş. Çünkü önceden gerçekten kötü çalışıyordu ben aldığımda. Forumdan başka alanlar da olmuştu, sonra iade ettiler vs.

Kablosuz kullanım özgürlüğü gerçekten artık olmazsa olmazlar arasında her teknolojik üründe.

 
Bani cidden Reklam falan yapmiyorum, zaten AliExpress reklami nasil olur bilmiyorumda ben bir sorun yasamadim. Sadece cok nadir arada bir anlik cizirti yapiyor ama dikkatli dinlemek lazim.

Bluetoothda anlik kopmalar oluyor ya mesela, bunda falan asla o yok. Sadece biraz pahali, ulkemizin parasinjn degeri yok orasi ayri…

Kabloluda mesaj geliyor bakıyorsunuz, bir anda dokununca baglanti kopuyor. Yol tarifi aldigsaniz googlemapsten tekrar baglayinca gidiyor…vs. Bazen alakasiz dokubmazkenn kopuyor falan, bunda hic yasamadim sorun.

 
Bilgilendirici bir video daha, bu konuda soru işareti olan arkadaşlar vardı elinize emeğinize sağlık.

Bende bilen arkadaşlara bi soru sorayım a3 lerde ünite değişmeden bu tip cihazlar ile stabil car play bağlantısı yapılabiliyor mu ?

 
Hizi 0.5 yaptim, orijinalinden bir tik daha hizlandi ama bekleme 0.75oldu diyebilirim.  Neyse tek dert bu olsun :)  

 
Böyle bir hata alıyorum telefon açılmıyor. Sonra açma tuşu ile home tuşuna basılı tutuyorum telefon açılıyor ama program yüklenmiyor. Uygulamaşar arasında herhangi bir şey yok. Yükleme sona doğru takılı kalıp bu hatayı veriyor. Telefonum 5s var mı böyle bir şey başına gelen.

26FCCFF3-0322-49BB-991A-476637ADA569.jpeg

 
bu işlemin daha kolayını buldum. Çok denedim ama olmadı. aşağıdaki videoda daha kolay bir yöntem var.

şuan cydia yüklü ancak carbridge programını cydia da aratıyorum uygulama çıkmıyor. Bu uygulamayı nasıl yükleyeceğiz bir türlü ara kısmında aratıyorum carbridge yok :(



 

@tuncer_2632 abi kaynak yüklemen gerekiyor ki carbridge öyle çıkıyor, cydia da repo kısmı var ordan eklemen gerekiyor diye biliyorum
Evet öyleymiş bilgi olması açısından bu videoyu bırakıyorum. Açık açık anlatmış paylaştığım iki videodan izleyip yapabilir herkes. Konu başlığı güzel ancak çok eksik nokta vardı. Hallettim çok şükür. :)  



 

Geri
Üst Alt