Golf 8.5 Navigasyon Açmak

610 euro iyi para. Carplay varken yaptırır mıyım bilemedim. Piyasada yaygınlaştıkça fiyatın makul seviyelere ineceğini düşünüyorum.

300€ diğer yerlere göre avantajlı olmasından dolayı iyi bencede…

Bu tarz işlemler de fiyat hiç zaman düşmez neye göre düşmez şöyle;

ben de mk8 impression varken ve iki yıl sonra life paket araç varkende 680€ idi aktivasyon…

değişen sadece bizim paramız 👍 bir gün değer kazanır ise işte ozaman makul rakamlar olur…

bir sene sonrada aynı € dan olur ₺ 25 değilde 35 ödenir…

Herkesin kendi bileceği iş tabiki ama kablosuz carplay varken o paralada navigasyon açtırmaya değmez.birde harita güncellemesiyle uğraşılacak. Google mapste gibi ilerde polis var mu yok mu bildirme durumu da yok.hiçbir artısı olmayan bir iş. O paraya arabaya başka şeyler yaptırırım şahsen

Herkesin kendi bileceği iş tabiki ama kablosuz carplay varken o paralada navigasyon açtırmaya değmez.birde harita güncellemesiyle uğraşılacak. Google mapste gibi ilerde polis var mu yok mu bildirme durumu da yok.hiçbir artısı olmayan bir iş. O paraya arabaya başka şeyler yaptırırım şahsen

Kesinlikle arz talep meselesi ben yaptıracağım, carplay kullanmadan naviye giriş yapıp kadranda görmek benim için güzel oluyor mesela…
Benim araçta yapacak başka bir şey yok bir önceki olsa dediğin gibi başka şey olabilirdi…

Buraya ; araçta bulunan dahili navigasyonun artılarını eklemem gerekirse…Araçınız da eğer opsiyon olarak perdeleme özeliği bulunan farlarınız var ise : dahili navigasyon sayesinde ,konumunuza göre yol kesişim noktası aydınlatma özelliği ve viraj içi aydınlatma özelliğinin konum bazlı çalışması sağlanmaktadır…
Yine opsiyonel olarak sunulan adaptive cruise control özelliğinin viraj ,kavşak ,yol kesişim noktaların da konum bazlı olarak çalışarak hız ayarlaması yapması da araç üzerindeki dahili navigasyon sayesinde aktif olarak kullanılabilir…

Kesinlikle arz talep meselesi ben yaptıracağım, carplay kullanmadan naviye giriş yapıp kadranda görmek benim için güzel oluyor mesela…
Benim araçta yapacak başka bir şey yok bir önceki olsa dediğin gibi başka şey olabilirdi…
Style jantları beğeniyor musun hocam bence bi r line jantla değişmek lazım :) ses sistemini yeni araca aktarmış mıydınız?

Son düzenleme:
Style jantları beğeniyor musunu hocam bende bi r line jantla değişmek lazım :) ses sistemini yeni araca aktarmış mıydınız?

Yani:) mecburiyetten beğeniyorum diyeyim rline jantı hangisi yenisimi eskisini…

Yeni araça aktarmadım araçla verdim…
Mk8,5 ses sistemi çok başarılı…

IMG_1314.jpeg
IMG_1317.jpeg
IMG_1315.jpeg

Yeniler daha başarılı…

46F04FC6-265A-4078-AB8A-4BD348DBED14.jpeg
1855E6A3-FD08-4A32-96E8-5BE672A1A945.jpeg

Son düzenleme:
@metinkar açıkçası yenisini sevemedim valencia harika bence. 8.5 un ses sistemini beğendiniz demek.bende golf7den geçmiş biri olarak 8.5u beğenemedim seste derinlik yok sanki

@metinkar açıkçası yenisini sevemedim valencia harika bence. 8.5 un ses sistemini beğendiniz demek.bende golf7den geçmiş biri olarak 8.5u beğenemedim seste derinlik yok sanki
Ayarlayabiliyorsunuz tiz bas ve orta olarak

Evet şimdi Navigasyon ile alakalı bomba bilgiyi yazayım…

869 lu seride navi desteği yok test ettik onayladık…

yani yapılamıyor…🙃

Ml8,5 Rline sahibi olan var ise sistem bilgisine bakabilir mi cihaz aynımı farklımı…

Eğer oda aynı ise yapacak bir şey yok….

58cf7dc4-bb02-4f4a-a99d-36e6d71bd3c7.jpeg

Son düzenleme:
Navigasyon konusunda carplay kullanmak bence daha efektif şu an. Bu konuda güncelleme çok önemli ve aracın eğer internet bağlantısı yoksa güncelleme durumu sıkıntılı oluyor. Telefonda sürekli en güncel uygulamayı kullanabiliyoruz. Araçlar artık akıllı cihaz haline geldikçe entegre olacaktır zamanla.

Son düzenleme:

Evet şimdi Navigasyon ile alakalı bomba bilgiyi yazayım…

869 lu seride navi desteği yok test ettik onayladık…

yani yapılamıyor…🙃

Ml8,5 Rline sahibi olan var ise sistem bilgisine bakabilir mi cihaz aynımı farklımı…

Eğer oda aynı ise yapacak bir şey yok….

58cf7dc4-bb02-4f4a-a99d-36e6d71bd3c7.jpeg
evet çok üzücü durum benim 8,5 da aynı versiyondan olmuyor demek ki ne diyelim sağlık olsun artık golf 9 çıktığında onu alırız dahli navigasyonlu olur artık

Geri