Hocam sorması ayıp İstanbul-Antalya için neden Osmangazi'yi kullandınız? Ben Sakaryadan aşağı gidiyorum genellikleİstanbul Antalya arası yolculuk![]()
Daha kısa, sen KMO üzerinden kocaeli körfez, sakarya, bilecik yaparken, bursa tarafından giden kişi Osmangazi Köprüsü, İnegöl, Bozüyük güzergahını kullanıyor.Hocam sorması ayıp İstanbul-Antalya için neden Osmangazi'yi kullandınız? Ben Sakaryadan aşağı gidiyorum genellikle
Yok hocam ben KMO'da kullanmıyorum prensip olarak karşıyım o yolaDaha kısa, sen KMO üzerinden kocaeli körfez, sakarya, bilecik yaparken, bursa tarafından giden kişi Osmangazi Köprüsü, İnegöl, Bozüyük güzergahını kullanıyor.
Ayrıca Sakarya Bilecik arası yol çok iyi değil. Yaklaşık 45-50 dakika fark ediyor.
Panelvanımla istanbuldan bursa-İzmire gitmek için Kocaeli’nden Karamürsel’den gitmek çok daha mantıklı kalıyor artık.
Ne mutlu cebindekini hesap etmeden yaşayabilenePanelvanımla istanbuldan bursa-İzmire gitmek için Kocaeli’nden Karamürsel’den gitmek çok daha mantıklı kalıyor artık.
Enflasyon yüzde 30 larda zamlar yüzde 40-50 lerde ???
Hocam otoyoldan gitmezseniz şehir içi 50 km hız sınırı olan bir yerden 70 ile geçtiğinizde kat ve kat ceza yiyorsunuz. İnsanlar da biraz bu durumdan ötürü otoban kullanıyor. Bir ceza yeseniz zaten otoban ücretinin 2-3 katına denk geliyor bazen geçiyor bile.Dönüşte Ankara’da işlerim vardı ve Anıtkabir atamızı ziya ettim akşam üstü 6 gibi yola çıktım.
İnat ettim otoyola girmeyeceğim diye.
Ne kadar il ilçe varsa kızılcahamam Gerede Düzce Bolu Sakarya Kocaeli içinden geçip Fsm ve Avrupa otoyolu 130 tl gibi bir paraya eve geldim.saat 3tü.
Sonuçta otoyollar çok güzel ama bana pahalı geliyor.
Bir de şöyle bir durum var millet bayağı kullanıyor buraları petrollerde kahve içenler paket paket sigara alanlar elektrikli arabalar dolu.
Devlet yollarını sıkça kullanırım daha o şekilde 1 kere bile ceza yemedim. Tabelaları takip ettiğiniz sürece sorun yok insanları hep bu konu ile korkutuyorlar. Evet radar oluyor tabii ki ancak kurallara uyduğunuz sürece rahat ediyorsunuz.Hocam otoyoldan gitmezseniz şehir içi 50 km hız sınırı olan bir yerden 70 ile geçtiğinizde kat ve kat ceza yiyorsunuz. İnsanlar da biraz bu durumdan ötürü otoban kullanıyor. Bir ceza yeseniz zaten otoban ücretinin 2-3 katına denk geliyor bazen geçiyor bile.