Ankara Ppf Kaplama Tavsiyesi

Detailing Dükkanı fason ürün kullanmıyordur. Bana göre marka açıklamak istemiyorlar. Ara ara firmalar başka iyi markaya geçiş yapıyor, bir etkende bu olabilir.

Rayno ve Solargard marka ppf kullanıyorlardı. Zaten Solargard ın Ppf çok iyi. Isı vs gerekmeden çizik kendi kendine kayboluyor.
Doğrudur hocam, detailing dükkanını ilk açıldığı günden beri takipteyim alışverişim de oldu bir kötülüklerini görmedim. Kullandıkları malzemeyi saklamaları bence çok saçma fason olsun olmasın fasonmuş gibi bir algı yaratıyorlar.

Doğrudur hocam, detailing dükkanını ilk açıldığı günden beri takipteyim alışverişim de oldu bir kötülüklerini görmedim. Kullandıkları malzemeyi saklamaları bence çok saçma fason olsun olmasın fasonmuş gibi bir algı yaratıyorlar.
Açıkcası neden saklıyorlar bilmiyorum.

Bir ara fırsat bulup gidebilirsem soracağım bunu.

ben vintage detailing de yaptırdım. işçiliklerinden oldukça memnunum. sahibi mühendis, detayları Göker Derya youtube kanalından dinleyebilirsiniz.

2026 için güncel öneri var mıdır dostlar?
Detaycı adam paylaşımları eski tarihli gibi gördüm, hala aktif midir?
Farklı yer tecrübe eden varsa onların da yorumlarına açığım

Batıkent'te happy car var. Mercedes aracıma sadece kaput olarak 3m markalı+garantili+kaskoya işletme dahil 10 bin TL fiyat aldım. Tabii aracınız golfse işin rengi değişir. Daha uyguna çıkartırsınız.

Esnaflıkları ve müşteriye olan tavırları güzeldir. Fiyat olarak sadece 1-2 bin TL pahalı geliyor ama işçilik temiz.

Detailing Dükkanı ve Vintage dan da bir fiyat alın.

Batıkent'te happy car var. Mercedes aracıma sadece kaput olarak 3m markalı+garantili+kaskoya işletme dahil 10 bin TL fiyat aldım. Tabii aracınız golfse işin rengi değişir. Daha uyguna çıkartırsınız.

Esnaflıkları ve müşteriye olan tavırları güzeldir. Fiyat olarak sadece 1-2 bin TL pahalı geliyor ama işçilik temiz.
Bir araştırayım fiyat ve marka sorayım hocam teşekkürler
@mustafacagri mustafa hocam bence merte yaptirin. Arada story atiyor gonderi pek paylasmiyor. Aktif yani.
Telefonda görüştüm de aracı canlı göreyim dedi. Yıllar önce yapılan işlem nedeniyle şüpheliyim buradan ama yine de göstereceğim aracı
Detailing Dükkanı ve Vintage dan da bir fiyat alın.
Hocam detailing dükkanı ve vintage aradım. Vintage stek dynolite 95k dedi.
Detailing dükkanı kendi ürünlerine 75k, 95k, 140k dedi.

Aracımıyenile oracal 2615 75k dedi.
Eryaman garaj baya iyi yoruma sahipti, xpel ppf kullanıyor. 100den başlıyor demişti fiyatlara.
Gopwash forumlarda çok denk gelmiştim, 70k dediler KlarSchutz diye bir markaya. Oracal bi 10 15k daha ucuzdu.
Dtm garaj armorshield 55k ve 70k, ufs 60k 70k ve 90k şeklinde kalınlıklara göre fiyat verdi.
Emr garage colin pro ve colin pro plus diye ürün getirmiş, burası da yaklaşık 70 80 k bandında idi.

Buralarda işlem yaptıran, bilen duyan var mıdır?
Gopwash yorumları hem googleda hem forumlarda iyi gibi geldi

Ben Petrolart'ta Stek kaput filmi ve Lumar cam filmi yaptırmıştım. Bilinen de bir yer. Fiyat alabilirsiniz.

Bir araştırayım fiyat ve marka sorayım hocam teşekkürler

Telefonda görüştüm de aracı canlı göreyim dedi. Yıllar önce yapılan işlem nedeniyle şüpheliyim buradan ama yine de göstereceğim aracı

Hocam detailing dükkanı ve vintage aradım. Vintage stek dynolite 95k dedi.
Detailing dükkanı kendi ürünlerine 75k, 95k, 140k dedi.

Aracımıyenile oracal 2615 75k dedi.
Eryaman garaj baya iyi yoruma sahipti, xpel ppf kullanıyor. 100den başlıyor demişti fiyatlara.
Gopwash forumlarda çok denk gelmiştim, 70k dediler KlarSchutz diye bir markaya. Oracal bi 10 15k daha ucuzdu.
Dtm garaj armorshield 55k ve 70k, ufs 60k 70k ve 90k şeklinde kalınlıklara göre fiyat verdi.
Emr garage colin pro ve colin pro plus diye ürün getirmiş, burası da yaklaşık 70 80 k bandında idi.

Buralarda işlem yaptıran, bilen duyan var mıdır?
Gopwash yorumları hem googleda hem forumlarda iyi gibi geldi
Gopwash da iyi yer.
Detailing dükkanı, Vintage , Aracımıyenile, Gopwash, PetrolArt sevdiğim işletmeler.

Bir de Crowndetailing fiyat alın. Solargard ppf kullandıkları için fiyat yüksek çıkabilir.

Ben Petrolart'ta Stek kaput filmi ve Lumar cam filmi yaptırmıştım. Bilinen de bir yer. Fiyat alabilirsiniz.
Petrolart ı görmüştüm ama fiyat almak için aramamıştım. Bir arayayım
Gopwash da iyi yer.
Detailing dükkanı, Vintage , Aracımıyenile, Gopwash, PetrolArt sevdiğim işletmeler.

Bir de Crowndetailing fiyat alın. Solargard ppf kullandıkları için fiyat yüksek çıkabilir.
Crown u cam filmi için aradım. Ppf de sorayım.
Gopwash taksit imkanı ve fiyatıyla öne çıkıyor.

Cam filmi düşüncem de var. Madico nano ceramic gibi üst seriler Ankara'da yok, mersinde yaptırdığım yerde var. Orası da ters düşüyor şu anda :)

Ankarada llumar irx ve solargard üst serisi var gibi zirve ürün olarak, madico orta seri ürünü var. Farklı gerçek ısı kesen marka tavsiyesine açığım. Eryaman garajda xpel var sanırım, bi onu soracağım

Geri